reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No hej robaczki

Melduje się w domku już.

No cóż rewelacji nie było po pobraniu zginęły od razu 2 komóreczki. Zapłodniła się jedna sztuka i zobaczymy teraz czy się podzieli i będzie transfer.

Jedno małe jajeczko, ale może waleczne :)

Mają dzwonić w ciągu 48 h ;) Masakra...

Ta sukienka co daja do zabiegu komedia, spadała ze mnie więc zarzuciłam sobie ją na cycki 😂 😂 🤭 🤭 i jeszcze zakryła co miała. Także czasem warto być malutką.

No powiem Ci, że odkurzyłam 3 kanapki, banana a na deser cukiereczek :D Oj byłam głodna.

Nie było ani kanapki ani nawet herbatki, nic zero... Tak jak przewidywałam ;)
A wiesz kto ci robił punkcje? Uuuuuu to slabo - dziwne bo ja za kazdym razem dostawalam wypas i kolezanki obok porobione tez - moze maja jakis kryzys ;) To super ze sie dobrze czujesz ;) Mocne kciuki za waleczna komoreczke - dawaj znac ;)

reklama
A wiesz kto ci robił punkcje? Uuuuuu to slabo - dziwne bo ja za kazdym razem dostawalam wypas i kolezanki obok porobione tez - moze maja jakis kryzys ;) To super ze sie dobrze czujesz ;) Mocne kciuki za waleczna komoreczke - dawaj znac ;)

dr Renata Banach-Strużycka

eee to dobrze mieliście ;)

widzisz! miałam czuja z tym żarciem ha ha

Chyba dopiero w poniedziałek zadzwonią. Oczywiście jestem w pracy i wątpie bym była w stanie odebrać :D

Fun to jest faza kiedy robi sie zlowieszcza cisza,to juz jest pewne ze broja niesamowicie.Wlasmie poszlam po skarpetki i sobie mysle....glupia,zostawilas je same.. wraca,a te stoja w misce z woda dla psa,totalnie mokre,zalany dywan i pol kuchni...to jest Fun,albo jak wszystko ze szafek wywalaja🙈🙈nie chcesz wiedziec,jakie mi mysli po glowie chodza🚀🚀🚀
Po prostu chcesz czy nie to robisz porządki częściej 🤪 taki efekt uboczny

Kochane dawno mnie nie było ..... Ale wracam co prawda tylko z histerioskopia która uwaga będzie już w ten poniedziałek !!!!!! Może przyjmujecie mnie do kalendarza .....
w czwartek wizyta była w piątek ustalony termin a teraz w poniedziałek histerio...... Dziś badanie na covid...... Czekam na wynik ......no i plus taki że na NFZ więc trochę pieniążków w portfelu zostaje ..... Ale do transferu jeszcze trochę poczekam bo badania się pokończyły i będę musiała dorobić trochę mój od stycznia nową pracę zaczyna wiec nie będziemy mogli tak jeździć jak wtedy..... Bo ja nie mobilna tylko autobusy i busy

Kochane dawno mnie nie było ..... Ale wracam co prawda tylko z histerioskopia która uwaga będzie już w ten poniedziałek !!!!!! Może przyjmujecie mnie do kalendarza .....
w czwartek wizyta była w piątek ustalony termin a teraz w poniedziałek histerio...... Dziś badanie na covid...... Czekam na wynik ......no i plus taki że na NFZ więc trochę pieniążków w portfelu zostaje ..... Ale do transferu jeszcze trochę poczekam bo badania się pokończyły i będę musiała dorobić trochę mój od stycznia nową pracę zaczyna wiec nie będziemy mogli tak jeździć jak wtedy..... Bo ja nie mobilna tylko autobusy i busy
Super że wracasz i działasz po malutku ,powodzenia ❤️ 😘 🥰 💪

@Evela.6 proszę o wpisanie do kalendarza
29.12 wizyta u lekarza prowadzącego
21.01 badania połówkowe

Dziewczynki mój lekarz prowadzący złapał CoViD i przenieśli mi wizytę 🥺🥺 miała nadzieje na badanie przed świetami bo mieliśmy zamiar w wigilie powiedzieć rodzicom.... ale jak nie potwierdzę ze wszystko dobrze to nie dam rady 😭 myślicie ze powinnam się umówić do innego lekarza na kontrole skoro czyje taki mocny niepokój ??
No i połówkowe umówili mi 22 tydzień 5 dzień. Czy to nie za późno ? 🥺🥺🥺
Ostatnio mam coraz gorszy nastrój ... do tej pory dobrze radziłam sobie z emocjami ale od kilku dni wszystko mnie drażni i doprowadza do łez 🥺
Czy to normalne ?

Mało się udzielam ale kibicuje wszystkim i trzymam kciuki ❤️❤️❤️ A z tymi co już maluszki maja w brzuchach wspólnie się cieszę ❤️❤️

reklama
@Evela.6 proszę o wpisanie do kalendarza
29.12 wizyta u lekarza prowadzącego
21.01 badania połówkowe

Dziewczynki mój lekarz prowadzący złapał CoViD i przenieśli mi wizytę 🥺🥺 miała nadzieje na badanie przed świetami bo mieliśmy zamiar w wigilie powiedzieć rodzicom.... ale jak nie potwierdzę ze wszystko dobrze to nie dam rady 😭 myślicie ze powinnam się umówić do innego lekarza na kontrole skoro czyje taki mocny niepokój ??
No i połówkowe umówili mi 22 tydzień 5 dzień. Czy to nie za późno ? 🥺🥺🥺
Ostatnio mam coraz gorszy nastrój ... do tej pory dobrze radziłam sobie z emocjami ale od kilku dni wszystko mnie drażni i doprowadza do łez 🥺
Czy to normalne ?

Mało się udzielam ale kibicuje wszystkim i trzymam kciuki ❤️❤️❤️ A z tymi co już maluszki maja w brzuchach wspólnie się cieszę ❤️❤️
Idź do innego lekarza i powiedz rodzinie radosną nowinę 😍 połówkowe może być w 22 tc.

Do góry