reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No hej robaczki

Melduje się w domku już.

No cóż rewelacji nie było po pobraniu zginęły od razu 2 komóreczki. Zapłodniła się jedna sztuka i zobaczymy teraz czy się podzieli i będzie transfer.

Jedno małe jajeczko, ale może waleczne :)

Mają dzwonić w ciągu 48 h ;) Masakra...

Ta sukienka co daja do zabiegu komedia, spadała ze mnie więc zarzuciłam sobie ją na cycki 😂 😂 🤭 🤭 i jeszcze zakryła co miała. Także czasem warto być malutką.

No powiem Ci, że odkurzyłam 3 kanapki, banana a na deser cukiereczek :D Oj byłam głodna.

Nie było ani kanapki ani nawet herbatki, nic zero... Tak jak przewidywałam ;)
A wiesz kto ci robił punkcje? Uuuuuu to slabo - dziwne bo ja za kazdym razem dostawalam wypas i kolezanki obok porobione tez - moze maja jakis kryzys ;) To super ze sie dobrze czujesz ;) Mocne kciuki za waleczna komoreczke - dawaj znac ;)

reklama
A wiesz kto ci robił punkcje? Uuuuuu to slabo - dziwne bo ja za kazdym razem dostawalam wypas i kolezanki obok porobione tez - moze maja jakis kryzys ;) To super ze sie dobrze czujesz ;) Mocne kciuki za waleczna komoreczke - dawaj znac ;)

dr Renata Banach-Strużycka

eee to dobrze mieliście ;)

widzisz! miałam czuja z tym żarciem ha ha

Chyba dopiero w poniedziałek zadzwonią. Oczywiście jestem w pracy i wątpie bym była w stanie odebrać :D

Fun to jest faza kiedy robi sie zlowieszcza cisza,to juz jest pewne ze broja niesamowicie.Wlasmie poszlam po skarpetki i sobie mysle....glupia,zostawilas je same.. wraca,a te stoja w misce z woda dla psa,totalnie mokre,zalany dywan i pol kuchni...to jest Fun,albo jak wszystko ze szafek wywalaja🙈🙈nie chcesz wiedziec,jakie mi mysli po glowie chodza🚀🚀🚀
Po prostu chcesz czy nie to robisz porządki częściej 🤪 taki efekt uboczny

Kochane dawno mnie nie było ..... Ale wracam co prawda tylko z histerioskopia która uwaga będzie już w ten poniedziałek !!!!!! Może przyjmujecie mnie do kalendarza .....
w czwartek wizyta była w piątek ustalony termin a teraz w poniedziałek histerio...... Dziś badanie na covid...... Czekam na wynik ......no i plus taki że na NFZ więc trochę pieniążków w portfelu zostaje ..... Ale do transferu jeszcze trochę poczekam bo badania się pokończyły i będę musiała dorobić trochę mój od stycznia nową pracę zaczyna wiec nie będziemy mogli tak jeździć jak wtedy..... Bo ja nie mobilna tylko autobusy i busy

Kochane dawno mnie nie było ..... Ale wracam co prawda tylko z histerioskopia która uwaga będzie już w ten poniedziałek !!!!!! Może przyjmujecie mnie do kalendarza .....
w czwartek wizyta była w piątek ustalony termin a teraz w poniedziałek histerio...... Dziś badanie na covid...... Czekam na wynik ......no i plus taki że na NFZ więc trochę pieniążków w portfelu zostaje ..... Ale do transferu jeszcze trochę poczekam bo badania się pokończyły i będę musiała dorobić trochę mój od stycznia nową pracę zaczyna wiec nie będziemy mogli tak jeździć jak wtedy..... Bo ja nie mobilna tylko autobusy i busy
Super że wracasz i działasz po malutku ,powodzenia ❤️ 😘 🥰 💪

@Evela.6 proszę o wpisanie do kalendarza
29.12 wizyta u lekarza prowadzącego
21.01 badania połówkowe

Dziewczynki mój lekarz prowadzący złapał CoViD i przenieśli mi wizytę 🥺🥺 miała nadzieje na badanie przed świetami bo mieliśmy zamiar w wigilie powiedzieć rodzicom.... ale jak nie potwierdzę ze wszystko dobrze to nie dam rady 😭 myślicie ze powinnam się umówić do innego lekarza na kontrole skoro czyje taki mocny niepokój ??
No i połówkowe umówili mi 22 tydzień 5 dzień. Czy to nie za późno ? 🥺🥺🥺
Ostatnio mam coraz gorszy nastrój ... do tej pory dobrze radziłam sobie z emocjami ale od kilku dni wszystko mnie drażni i doprowadza do łez 🥺
Czy to normalne ?

Mało się udzielam ale kibicuje wszystkim i trzymam kciuki ❤️❤️❤️ A z tymi co już maluszki maja w brzuchach wspólnie się cieszę ❤️❤️

reklama
@Evela.6 proszę o wpisanie do kalendarza
29.12 wizyta u lekarza prowadzącego
21.01 badania połówkowe

Dziewczynki mój lekarz prowadzący złapał CoViD i przenieśli mi wizytę 🥺🥺 miała nadzieje na badanie przed świetami bo mieliśmy zamiar w wigilie powiedzieć rodzicom.... ale jak nie potwierdzę ze wszystko dobrze to nie dam rady 😭 myślicie ze powinnam się umówić do innego lekarza na kontrole skoro czyje taki mocny niepokój ??
No i połówkowe umówili mi 22 tydzień 5 dzień. Czy to nie za późno ? 🥺🥺🥺
Ostatnio mam coraz gorszy nastrój ... do tej pory dobrze radziłam sobie z emocjami ale od kilku dni wszystko mnie drażni i doprowadza do łez 🥺
Czy to normalne ?

Mało się udzielam ale kibicuje wszystkim i trzymam kciuki ❤️❤️❤️ A z tymi co już maluszki maja w brzuchach wspólnie się cieszę ❤️❤️
Idź do innego lekarza i powiedz rodzinie radosną nowinę 😍 połówkowe może być w 22 tc.

Do góry