O widzę ta sama klinika. Invicta
tak od 3 lat . teraz z efektem . a u jakiego lekarza sie leczysz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O widzę ta sama klinika. Invicta
Ja tez robiłam w Invictcie Gdańsk i udał sie pierwszy transfer.O widzę ta sama klinika. Invicta
Dr. Gł...ektak od 3 lat . teraz z efektem . a u jakiego lekarza sie leczysz ?
To moje gratulacje. Ja już mam za sobą 4 . I dalej kruszynki brak;(Ja tez robiłam w Invictcie Gdańsk i udał sie pierwszy transfer.
No chłop nic nie dostanie Ale ja zawsze bułeczką z pełną zawartością bylam czestowana heheeheh poza tym jakos tak po tej narkozie i w takich nerwach słabo sie mysli o jedzeniu A ty taka drobnica tylko bys jadla
Trzymam kciuki za dobre wieści niech ten twój grudniowy transfer się odbędzieNo hej robaczki
Melduje się w domku już.
No cóż rewelacji nie było po pobraniu zginęły od razu 2 komóreczki. Zapłodniła się jedna sztuka i zobaczymy teraz czy się podzieli i będzie transfer.
Jedno małe jajeczko, ale może waleczne
Mają dzwonić w ciągu 48 h Masakra...
Ta sukienka co daja do zabiegu komedia, spadała ze mnie więc zarzuciłam sobie ją na cycki i jeszcze zakryła co miała. Także czasem warto być malutką.
No powiem Ci, że odkurzyłam 3 kanapki, banana a na deser cukiereczek Oj byłam głodna.
Nie było ani kanapki ani nawet herbatki, nic zero... Tak jak przewidywałam
MI się za pierwszym razem z trzech zaplodnionych komóreczek nic nie udało a moja koleżanka z jednej ma śliczną córcieNo hej robaczki
Melduje się w domku już.
No cóż rewelacji nie było po pobraniu zginęły od razu 2 komóreczki. Zapłodniła się jedna sztuka i zobaczymy teraz czy się podzieli i będzie transfer.
Jedno małe jajeczko, ale może waleczne
Mają dzwonić w ciągu 48 h Masakra...
Ta sukienka co daja do zabiegu komedia, spadała ze mnie więc zarzuciłam sobie ją na cycki i jeszcze zakryła co miała. Także czasem warto być malutką.
No powiem Ci, że odkurzyłam 3 kanapki, banana a na deser cukiereczek Oj byłam głodna.
Nie było ani kanapki ani nawet herbatki, nic zero... Tak jak przewidywałam
Kochane ja po wizycie [emoji846]
Wszystko jest super ,wzorowo! [emoji3059]
A oto nasza mała dziewczynka
Zobacz załącznik 1213921