reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Wesoła_Aga jak tam? Masz jakieś wieści??? Powoem Ci ze muszusz dać szybko znać bo zamiast się remontować co chwile odświeżam forum.... Jak do środy nie zdążę z remontem to przyjedziesz z mężem i będzie on remontował u mnie 🙈 🤪🤣🤣🤣🤣🙈

Kochane ja po wizycie 🙂
Wszystko jest super ,wzorowo! 🥰
A oto nasza mała dziewczynka

1E12FBC6-BE07-4EA7-93AA-CC1D06531F90.jpeg

No hej robaczki

Melduje się w domku już.

No cóż rewelacji nie było po pobraniu zginęły od razu 2 komóreczki. Zapłodniła się jedna sztuka i zobaczymy teraz czy się podzieli i będzie transfer.

Jedno małe jajeczko, ale może waleczne :)

Mają dzwonić w ciągu 48 h ;) Masakra...

Ta sukienka co daja do zabiegu komedia, spadała ze mnie więc zarzuciłam sobie ją na cycki 😂 😂 🤭 🤭 i jeszcze zakryła co miała. Także czasem warto być malutką.

No chłop nic nie dostanie ;) Ale ja zawsze bułeczką z pełną zawartością bylam czestowana heheeheh poza tym jakos tak po tej narkozie i w takich nerwach słabo sie mysli o jedzeniu ;) A ty taka drobnica tylko bys jadla ;)

No powiem Ci, że odkurzyłam 3 kanapki, banana a na deser cukiereczek :D Oj byłam głodna.

Nie było ani kanapki ani nawet herbatki, nic zero... Tak jak przewidywałam ;)

No hej robaczki

Melduje się w domku już.

No cóż rewelacji nie było po pobraniu zginęły od razu 2 komóreczki. Zapłodniła się jedna sztuka i zobaczymy teraz czy się podzieli i będzie transfer.

Ta sukienka co daja do zabiegu komedia, spadała ze mnie więc zarzuciłam sobie ją na cycki 😂 😂 🤭 🤭 i jeszcze zakryła co miała. Także czasem warto być malutką.

No powiem Ci, że odkurzyłam 3 kanapki, banana a na deser cukiereczek :D Oj byłam głodna.

Trzymam kciuki za dobre wieści ✊✊✊ niech ten twój grudniowy transfer się odbędzie ✊✊✊✊

No hej robaczki

Melduje się w domku już.

MI się za pierwszym razem z trzech zaplodnionych komóreczek nic nie udało a moja koleżanka z jednej ma śliczną córcie 😉👊

reklama
Do góry