reklama
madzialenak
mama na pełen etat
tequila u nas tez dzisiaj Mąż myje okna bo już świata nie widać ;-), kciuki za dzisiejszą Twoją wizytę &&&&&&&&&&&
Dziewuszki Wy moje Kochane :-)
Pod serduszkiem nosze malego szkraba co ma 7,3mm. Slyszelismy tez bijace serduszko (tetno140). Prawie sie poryczalam. Emocje byly tak wielkie,ze polowy z wizyty nie pamietam.:-)
DZIEKUJE WAM BARDZO ZA KCIUKASY!!!!!
Pod serduszkiem nosze malego szkraba co ma 7,3mm. Slyszelismy tez bijace serduszko (tetno140). Prawie sie poryczalam. Emocje byly tak wielkie,ze polowy z wizyty nie pamietam.:-)
DZIEKUJE WAM BARDZO ZA KCIUKASY!!!!!
Zuzia2011
Fanka BB :)
Hej Miska30 - ja doskonale cie pamietam z tego ''innego'' watku Oj kochana bardo duzo juz przeszlas i nie dziwie sie ze szukasz teraz ratunku w Polsce... doskonale wiem jaka jest ta sluzba zdrowia w uk :-( Dziewczyny napewno zaraz ci doradza jakas dobra klinike - ale moze wstrzymaj sie jeszcze te kilka dni do testu co?? Ja wiem latwo mi powiedziec, sama czekam na wynik - ja transfer mialam w czwartek i wiem jak to z tym nastawieniem bywa... bardzo chcialabym zeby ci sie udalo. Wogole masakra z tym twoim transferem.... trzymam kciuki zeby jednak ten zly poczatek mial wspanialy koniec....
Kwiatuszqu - no sio sio przegon te zle fluidki bo tu dziewczyny dzisiaj sloneczka potrzebuja.... specjalnie dla ciebie tez troszke przesylam
Kwiatuszqu - no sio sio przegon te zle fluidki bo tu dziewczyny dzisiaj sloneczka potrzebuja.... specjalnie dla ciebie tez troszke przesylam
madzialenak
mama na pełen etat
Agapl cudowny dźwięk prawda?? Strasznie się cieszę, że w końcu jesteś szczęśliwa. Gratuluję bobaska.
madzialenak
mama na pełen etat
Agapl rób suwaczek i zapraszam na ciężaróweczki po in vitro
reklama
Zuzia2011
Fanka BB :)
Agapl - jejciu gratuluje - co chwile myslalam o tym ze pewnie teraz siedzisz na fotelu i myslalam o tym niesamowitym uczuciu jakim jest uslyszec wlasne malenstwo - tak dlugo na to czekalas Ciesze sie Mamusiu ze wszystko w porzadku no i teraz spokojnych kolejny miesiecy ciazowych - maluszku rosnij zdrowo:-)
Podziel się: