reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

ech ja juz tez jak doszlo do in vitro to sobie pomyślałam że już na raz bliźniaki i koniec walki. No ale ostatecznie mamy 1. chciałabym mieć 2.Zawsze to raźniej mieć rodzeństwo. Ale jak się dalej potoczy to nie wiem. Teraz zauważam obok się i w tv dużo ludzi którzy mają 1 dziecko i tak sobie myślę...ile za tym musi stać dramatow...

reklama
Starosci?[emoji38][emoji23]
Ej masz dzis zly dzien?[emoji16]
Mam jakieś czarne myśli..... od wielu lat doskwierają mi infekcje pochwy ????czy h....wie co, jestem już na skraju. Chodzę po lekarzach i nic to nie daje. Wymazy z reguły czyste. Wszystko zaczęło się 4 lata temu po laparoskopii. Do in vitro podchodziłam z biocenoza taką średnią. W ciąży wszystko się uspokoiło a teraz id dłużnego czasu jest to samo.

ech ja juz tez jak doszlo do in vitro to sobie pomyślałam że już na raz bliźniaki i koniec walki. No ale ostatecznie mamy 1. chciałabym mieć 2.Zawsze to raźniej mieć rodzeństwo. Ale jak się dalej potoczy to nie wiem. Teraz zauważam obok się i w tv dużo ludzi którzy mają 1 dziecko i tak sobie myślę...ile za tym musi stać dramatow...
Ja znam wiele par, u ktorych to kwestia decyzji, bo im wygodnie i nie chca juz wracac do pieluch. Sama po pierwszej ciszy tez myslalam, ze bede miec jedno dziecko, bo nie mielimsy mrozakow, ani srodkow na kolejna stymulacje. Bardzo nad tym ubolewalam, moj M jest jedynakiem i nie chcialam tego dla swojej corki. No i zycie sie tak ułożyło, ze sie udalo, choc jeszcze 2 lata temu wydawalo mi sie to nieprawdopodobne. Zycze Ci tego samego [emoji4]

No to kochane moje kobietki, mam sliczna zdrowa corke Julke 🥰
Szyjka badana dodadkowo, poprosiłam dopochwowo 3.9 więc wcześniej musiał wkraść się jakiś błąd w mierzeniu, bo drugi lekarz potwierdził ta sama długość.
Odetchnelam z ulgą i z tej radości kupiłam pierwszy mebel do pokoju córeczki, biała komodę Ikei 🙂
SUPCIO - a ja caly czas myslalam o tej twojej szyjce az mi sie raz przysnilo ;) Julka bedzie slczna dziewczynką ;) No kochana jak po polowkowych to juz zakupy dozwolone - ja tez pierwszy i jedyny zakup jaki zrobilam to dwie biale komody z ikei ;)

Dobra dojechałam do domu :D

E jakieś leniuchy mi się trafiły...

W piątek jeden pęcherzyk 12 mm, reszta 10, dziś jeden 16 mm reszta 12. No co to za leniuchy to ja nie wiem.

@Evela.6 na wizytę mam przyjść w czwartek i sobotę :p Punkcja przesunięta na poniedziałek.

Kurcze teraz to mnie wybadają na wszystkie strony.
Kto ci bedzie robił punkcje? Guzowski tez robi?

Ja znam wiele par, u ktorych to kwestia decyzji, bo im wygodnie i nie chca juz wracac do pieluch. Sama po pierwszej ciszy tez myslalam, ze bede miec jedno dziecko, bo nie mielimsy mrozakow, ani srodkow na kolejna stymulacje. Bardzo nad tym ubolewalam, moj M jest jedynakiem i nie chcialam tego dla swojej corki. No i zycie sie tak ułożyło, ze sie udalo, choc jeszcze 2 lata temu wydawalo mi sie to nieprawdopodobne. Zycze Ci tego samego [emoji4]
dziękuję. Na razie walczymy o pierwsze;) A młoda nie jestem więc musiałabym się spieszyć:)

reklama
Eee 5latek to juz duzy chlop. Moja ma niecale 4 i super ogarnieta jest. Mialam na mysli mniejsze, spokojnie [emoji16] Dasz rade! [emoji16]
Ale wiesz co mój syn wymaga ciągłej uwagi to jest tak zwane żywe srebro. Panie w przedszkolu ledwo co dają z nim radę. Juz diagnozowali go nawet na ADHD, Autyzm, robili mu testy na inteligencje, serio to nie jest ten klimat, ze dasz kredki jak mojej bratanicy i spokoj. Albo włączysz konsole i dziecka nie ma - bo on się nudzi. Żałuje, ze nie mam domu bo jedyna opcja to wyjść z nim do parku i kręci te kółka na rowerze, albo w piłkę pograć. No, cóż ojciec będzie z nim biegał sadła się pozbędzie :p

Do góry