reklama
Pchełka216
Fanka BB :)
❤ trzymaj się tam!Dzień dobry [emoji8] dziś dzień bez kalendarza bo był pusty na dzis[emoji2368] życzę Wam miłego dnia [emoji8]
nieagatka
Eee 5latek to juz duzy chlop. Moja ma niecale 4 i super ogarnieta jest. Mialam na mysli mniejsze, spokojnie [emoji16] Dasz rade! [emoji16]No, ale ja mam w domu jeszcze 5 latka on sam się sobą nie zajmie i bliźniaki to byłoby mega wyzwanie. No, ale cóż rozdanie już było;-P teraz czekamy na wynik. A ja jeszcze blastocysty mam po mrożone 4AA i 3x3AB i reszta słabsze ale jest ich 6 w sumie! O Boziu!
Dzisiaj.Kiedy idziesz na betę? Dobrze zobaczyć jakie masz przyrosty.
motylek24
Zawsze powtarzałam że lepiej mieć już bliźnięta niż nie mieć dzieci lub zostać z jednym.Eee 5latek to juz duzy chlop. Moja ma niecale 4 i super ogarnieta jest. Mialam na mysli mniejsze, spokojnie [emoji16] Dasz rade! [emoji16]
Nie ma co się oszukiwać, kolejne dziecko w rodzinie to zawsze rewolucja i pewne ograniczenia dla starszaków.
Mój 5 latek powiedział, że on nie chce rodzeństwa bo wie, że mamusia nie tylko będzie dla niego hihihi ah te starszakiZawsze powtarzałam że lepiej mieć już bliźnięta niż nie mieć dzieci lub zostać z jednym.
Nie ma co się oszukiwać, kolejne dziecko w rodzinie to zawsze rewolucja i pewne ograniczenia dla starszaków.
nieagatka
No wiesz to raczej kwestia decyzji czy mozliwosci. Ja nigdy nie chcialam jedynaka i mam ogromne szczescie, ze sa dwie.Zawsze powtarzałam że lepiej mieć już bliźnięta niż nie mieć dzieci lub zostać z jednym.
Moja przyjaciółka ma syna po ivf, 7 mrozakow i absolutny brak checi na następną ciążę, mimo ze kiedys chciala miec duza rodzinę.
Zycie pisze rozne scenariusze, nie ma reguly.
Ostatnim sie zgadzam w 100%.
motylek24
Mój starszak nigdy nie chciał rodzeństwa. Dobrze wiedział co mówi choć ja jestem zachwycona. Bardzo żałuję mojej starości bo może o jeszcze jedno dziecko bym zawalczyła.Mój 5 latek powiedział, że on nie chce rodzeństwa bo wie, że mamusia nie tylko będzie dla niego hihihi ah te starszaki
nieagatka
Starosci?[emoji38][emoji23]Mój starszak nigdy nie chciał rodzeństwa. Dobrze wiedział co mówi [emoji23] choć ja jestem zachwycona. Bardzo żałuję mojej starości bo może o jeszcze jedno dziecko bym zawalczyła.
Ej masz dzis zly dzien?[emoji16]
reklama
motylek24
Oczywiście piszę o dzieciach chcianych i planowych. Bardzo chciałam drugiego dziecka do tego stopnia że akceptowałam nawet myśl o bliźniętach (wcześniej myślałam że transferują po dwa czy trzy zarodki haha).No wiesz to raczej kwestia decyzji czy mozliwosci. Ja nigdy nie chcialam jedynaka i mam ogromne szczescie, ze sa dwie.
Moja przyjaciółka ma syna po ivf, 7 mrozakow i absolutny brak checi na następną ciążę, mimo ze kiedys chciala miec duza rodzinę.
Zycie pisze rozne scenariusze, nie ma reguly.
Ostatnim sie zgadzam w 100%.
Podziel się: