reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No, ale ja mam w domu jeszcze 5 latka on sam się sobą nie zajmie i bliźniaki to byłoby mega wyzwanie. No, ale cóż rozdanie już było;-P teraz czekamy na wynik. A ja jeszcze blastocysty mam po mrożone 4AA i 3x3AB i reszta słabsze ale jest ich 6 w sumie! O Boziu!
Eee 5latek to juz duzy chlop. Moja ma niecale 4 i super ogarnieta jest. Mialam na mysli mniejsze, spokojnie [emoji16] Dasz rade! [emoji16]

Eee 5latek to juz duzy chlop. Moja ma niecale 4 i super ogarnieta jest. Mialam na mysli mniejsze, spokojnie [emoji16] Dasz rade! [emoji16]
Zawsze powtarzałam że lepiej mieć już bliźnięta niż nie mieć dzieci lub zostać z jednym.
Nie ma co się oszukiwać, kolejne dziecko w rodzinie to zawsze rewolucja i pewne ograniczenia dla starszaków.

Zawsze powtarzałam że lepiej mieć już bliźnięta niż nie mieć dzieci lub zostać z jednym.
Nie ma co się oszukiwać, kolejne dziecko w rodzinie to zawsze rewolucja i pewne ograniczenia dla starszaków.
Mój 5 latek powiedział, że on nie chce rodzeństwa 🤣🤣🤣 bo wie, że mamusia nie tylko będzie dla niego 🙊 hihihi ah te starszaki 😘

No wiesz to raczej kwestia decyzji czy mozliwosci. Ja nigdy nie chcialam jedynaka i mam ogromne szczescie, ze sa dwie.
Moja przyjaciółka ma syna po ivf, 7 mrozakow i absolutny brak checi na następną ciążę, mimo ze kiedys chciala miec duza rodzinę.
Zycie pisze rozne scenariusze, nie ma reguly.
Ostatnim sie zgadzam w 100%.

reklama
No wiesz to raczej kwestia decyzji czy mozliwosci. Ja nigdy nie chcialam jedynaka i mam ogromne szczescie, ze sa dwie.
Moja przyjaciółka ma syna po ivf, 7 mrozakow i absolutny brak checi na następną ciążę, mimo ze kiedys chciala miec duza rodzinę.
Zycie pisze rozne scenariusze, nie ma reguly.
Ostatnim sie zgadzam w 100%.
Oczywiście piszę o dzieciach chcianych i planowych. Bardzo chciałam drugiego dziecka do tego stopnia że akceptowałam nawet myśl o bliźniętach (wcześniej myślałam że transferują po dwa czy trzy zarodki haha).

Do góry