Będzie dobrze , trzymam kciukiDziewczyny moja doktor jeszcze nie spisala nas na straty! [emoji120]Powiedziała, że przyrost jest faktycznie niski ale beta rośnie więc ona nie możne mi odstawić jeszcze leków. W czwartek mam powtórzyć betę, jeśli rośnie to w poniedziałek mam iść na USG, jeśli maleje to mam odstawić leki. To jest jakiś rolokoster [emoji85] ja z natury spokojny, opanowany człowiek nie panuje nas emocjami! [emoji2962]
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Super najważniejsze że rosną
tylko czemu takie z nich leniuchy?
Też tak miałam, za każdym razem długo mi komóreczki rosły ale.za.to dobrej jakości byłytylko czemu takie z nich leniuchy?
Ja mam krótki 100%, za leki moja doktor powiedziała, że zapłacę 5 tys.dziewczyny czy wy wszystkie macie refundacje na leki czy leci ktoras krotkim protokołem z lekami 100 procent?
Jeszcze nie zaczęłam a już tyle kasy wydaliśmy, w dużej mierze na suple dla męża bo nasienie miał "ojej ale słabe" reakcja lekarki i że musi poprawić bo się będzie słabo zapładniało. I poprawił, startował 1% morfolgia, teraz 4% i mam nadzieję że się nie pogorszy bo za miesiąc zaczynam się stymulować.
No, ale ja mam w domu jeszcze 5 latka on sam się sobą nie zajmie i bliźniaki to byłoby mega wyzwanie. No, ale cóż rozdanie już było;-P teraz czekamy na wynik. A ja jeszcze blastocysty mam po mrożone 4AA i 3x3AB i reszta słabsze ale jest ich 6 w sumie! O Boziu!No niestety nie,bo nie ma reguly ,ktora zapewnia blizniaki badz nie.Ale mysle ,ze jest sie z czego juz cieszyc,zakoczylas i to juz jest wielki krok do przodu,a blizniaki sa cudowne...wiesz,ze zyjesz
W piątek mam hcg i rozmowę z lekarzem kiedy usg. Jak wszystko będzie dobrze.Udało się!!!Gratulacje!!!Pierwszy milowy krok już za Tobą Myślę, że teraz to już z górki będzie
Będzie dobrzeW piątek mam hcg i rozmowę z lekarzem kiedy usg. Jak wszystko będzie dobrze.
Nie istotna jest morfologia, aż tak bardzo lepiej dopłacić i zrobić separacje nasienia jak macie około 10mln/ ml plemników. Separacja odseparuje te z wadliwym DNA a to nie zawsze koreluje z morfologią. Kolejną metodą podobną jest FAMSI przy kryptozoosoermi ale to tylko Invicta. Separacje robią wszystkie kliniki. No i najlepiej IMSI, jeżeli cis jest z nasieniem, albo jak macie mało komórek.Ja mam krótki 100%, za leki moja doktor powiedziała, że zapłacę 5 tys.
Jeszcze nie zaczęłam a już tyle kasy wydaliśmy, w dużej mierze na suple dla męża bo nasienie miał "ojej ale słabe" reakcja lekarki i że musi poprawić bo się będzie słabo zapładniało. I poprawił, startował 1% morfolgia, teraz 4% i mam nadzieję że się nie pogorszy bo za miesiąc zaczynam się stymulować.
reklama
Kiedy idziesz na betę? Dobrze zobaczyć jakie masz przyrosty.Będzie dobrze
Podziel się: