reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczyny czy wy wszystkie macie refundacje na leki czy leci ktoras krotkim protokołem z lekami 100 procent?
A masz cala procedure refundowana? Bo jak tak to leki do procedury tez powinnas miec refundowane,ja za wszystkie stymulacje placilam sama,wiec za leki rowniez.Dopiero bedac w ciazy mialam refundacje.

Doczytalam,ze ty w Pl z niem ubezpieczeniem.
Sytuacja adekwatna,jak dtiewczyny z Niemiec jezdza do Czech,dostaja zwrot kosztow po wypelnieniu dokumentow.

Pisalam ze chora bylam ;) jeszcze nie jest tak na 100 % normalnie ale duzo lepiej ;) A ty nie marudz tylko sie tam kłuj co bys za dobrze nie miala ;)

Ehe już sąsiedzi zaglądając do śmietnika główkują niezłe narkomany :D :D :D

Ile można chorować kobieto ??

Dupa do góry i do roboty :D

Ups właśnie ! Zdaje się że miałam jechać na wizytę 😂 😂 😂 😂

Dziewczyny moja doktor jeszcze nie spisala nas na straty! [emoji120]Powiedziała, że przyrost jest faktycznie niski ale beta rośnie więc ona nie możne mi odstawić jeszcze leków. W czwartek mam powtórzyć betę, jeśli rośnie to w poniedziałek mam iść na USG, jeśli maleje to mam odstawić leki. To jest jakiś rolokoster [emoji85] ja z natury spokojny, opanowany człowiek nie panuje nas emocjami! [emoji2962]
No i cudnie. Ja widzę to optymistycznie
Dziewczyny, dziś wyszłam wreszcie z domu po izolacji i zrobiłam betę... 16dpt wynik 199.94. Wiem że ważny jest przyrost a potem usg, ale z tego co zdążyłam się zorientować to niski ten wynik. Mój gin mówi że ok i żeby powtórzyć w czw. Wizyta dopiero 21.12. Czy któraś w Was miała podobnie...i ciąża się utrzymała? Martwię się...
Beta jest niska 😥 ale to przyrost się liczy a nie wynik. W czwartek wszystko sie wyjaśni.

No i cudnie. Ja widzę to optymistycznie

Beta jest niska 😥 ale to przyrost się liczy a nie wynik. W czwartek wszystko sie wyjaśni.
Tak wiem że szału nie ma i fajnie jakby była wyższa dlatego pytałam czy ktoś miał podobnie i jakie były ewentualne rezultaty...na razie muszę chyba po prostu zaufać mojemu lekarzowi.

reklama
Dziewczyny moja doktor jeszcze nie spisala nas na straty! [emoji120]Powiedziała, że przyrost jest faktycznie niski ale beta rośnie więc ona nie możne mi odstawić jeszcze leków. W czwartek mam powtórzyć betę, jeśli rośnie to w poniedziałek mam iść na USG, jeśli maleje to mam odstawić leki. To jest jakiś rolokoster [emoji85] ja z natury spokojny, opanowany człowiek nie panuje nas emocjami! [emoji2962]
Przyrosty mogą być słabe z wielu powodów uszkodzony trofoblast. Beta słabo rośnie bo on słabo wydziela hcg i progesteron niski. No, ale pęcherzyk będzie i serducho i dzidziuś. Wiesz może one sobie teraz coś tam w środku poprawia i nie zajmuje się ppierdolami typu hcg;-)

Do góry