Pchełka216
Fanka BB :)
tylko do 3 procedur jest w Wawie na pewno.W mojej klinice dr mówił o wieku, odpowiednim poziomie TSH, AMH, FSH... Nic nie mówił o ilości in vitro, więc nie wiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tylko do 3 procedur jest w Wawie na pewno.W mojej klinice dr mówił o wieku, odpowiednim poziomie TSH, AMH, FSH... Nic nie mówił o ilości in vitro, więc nie wiem.
A masz cala procedure refundowana? Bo jak tak to leki do procedury tez powinnas miec refundowane,ja za wszystkie stymulacje placilam sama,wiec za leki rowniez.Dopiero bedac w ciazy mialam refundacje.dziewczyny czy wy wszystkie macie refundacje na leki czy leci ktoras krotkim protokołem z lekami 100 procent?
Tak... Wlasnie doczytałam ze tylko 3 procedury jednaktylko do 3 procedur jest w Wawie na pewno.
Pisalam ze chora bylam jeszcze nie jest tak na 100 % normalnie ale duzo lepiej A ty nie marudz tylko sie tam kłuj co bys za dobrze nie miala
Pisalam ze chora bylam jeszcze nie jest tak na 100 % normalnie ale duzo lepiej A ty nie marudz tylko sie tam kłuj co bys za dobrze nie miala
Czekam z niecierpliwością na wieściEhe już sąsiedzi zaglądając do śmietnika główkują niezłe narkomany
Ile można chorować kobieto ??
Dupa do góry i do roboty
Ups właśnie ! Zdaje się że miałam jechać na wizytę
No i cudnie. Ja widzę to optymistycznieDziewczyny moja doktor jeszcze nie spisala nas na straty! [emoji120]Powiedziała, że przyrost jest faktycznie niski ale beta rośnie więc ona nie możne mi odstawić jeszcze leków. W czwartek mam powtórzyć betę, jeśli rośnie to w poniedziałek mam iść na USG, jeśli maleje to mam odstawić leki. To jest jakiś rolokoster [emoji85] ja z natury spokojny, opanowany człowiek nie panuje nas emocjami! [emoji2962]
Beta jest niska ale to przyrost się liczy a nie wynik. W czwartek wszystko sie wyjaśni.Dziewczyny, dziś wyszłam wreszcie z domu po izolacji i zrobiłam betę... 16dpt wynik 199.94. Wiem że ważny jest przyrost a potem usg, ale z tego co zdążyłam się zorientować to niski ten wynik. Mój gin mówi że ok i żeby powtórzyć w czw. Wizyta dopiero 21.12. Czy któraś w Was miała podobnie...i ciąża się utrzymała? Martwię się...
Po becie nie wywnioskuje czy to bliźniacza ciąża czy został tylko jeden. Znowu trzeba czekać...Ja nie robilam weryfikacji bo bylam po Ovitrelle przy transferze,dopiero w 11 dpt,bylo chyba cos 119,wiec
Tak wiem że szału nie ma i fajnie jakby była wyższa dlatego pytałam czy ktoś miał podobnie i jakie były ewentualne rezultaty...na razie muszę chyba po prostu zaufać mojemu lekarzowi.No i cudnie. Ja widzę to optymistycznie
Beta jest niska ale to przyrost się liczy a nie wynik. W czwartek wszystko sie wyjaśni.
Przyrosty mogą być słabe z wielu powodów uszkodzony trofoblast. Beta słabo rośnie bo on słabo wydziela hcg i progesteron niski. No, ale pęcherzyk będzie i serducho i dzidziuś. Wiesz może one sobie teraz coś tam w środku poprawia i nie zajmuje się ppierdolami typu hcg;-)Dziewczyny moja doktor jeszcze nie spisala nas na straty! [emoji120]Powiedziała, że przyrost jest faktycznie niski ale beta rośnie więc ona nie możne mi odstawić jeszcze leków. W czwartek mam powtórzyć betę, jeśli rośnie to w poniedziałek mam iść na USG, jeśli maleje to mam odstawić leki. To jest jakiś rolokoster [emoji85] ja z natury spokojny, opanowany człowiek nie panuje nas emocjami! [emoji2962]