reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Muszę wam az napisać, naprawiłam chyba głowę 🤣🤣🤣🙈 pamiętacie jak pisałam że niedługo zostanę ciocia, że ze kontakt nam się zerwał, że nie potrafiłam patrzeć na szczęście innych... Nawet najbliższych... Właśnie chyba się z tym pogodziłam... Rozmawiałam z rodzącą ( za chwilę zostanę znów ciocia 😍😍😍😍❤️🙈) i jakoś mi się lżej na sercu zrobiło... Moze właśnie tego potrzebowałam... Moze to była ta ostatnia blokada do ogarnięcia aby wszystko już teraz było dobrze. Mam taką nadzieję. Jak narazie siedzie i ryczę ze szczęścia ❤️ za godzinę maleństwo już będzie na świecie (cesarka) i mam nadzieję, tzn. Wierzę w to ze między kuzynostwem będzie tylko 9 miesięcy różnicy ✊✊✊✊❤️ Teraz się już uda. Wierzę w to z calego serca 😍😍😍❤️

Przyrostem bym tego nie nazwała[emoji85] Wczoraj 51 dziś zaledwie 57.8 wiec pewnie będzie kazała mi odstawić leki i będę się szykować do następnego podejścia..
Ku*wa no... 🙁 szkoda bardzo bo się dobrze zapowiadało.. można się pocieszać że chociaż coś ruszyło. Moje pierwsze dwa transfery to były totalne zera..

reklama
Do góry