Teraz tylko betaBlada ale jest.
15.12 mam zrobić betę, ale chyba zrobię jeszcze wcześniej. Mam plan jechać 12.12. Co tu robić?!
reklama
Evela.6
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za piękna bete[emoji110][emoji110][emoji110]ja wracam ze swojej, za godz wszystko będzie jasne.Teraz o 4:00 bo nie mogłam spac a czyms zająć głowę trzeba. Ja pojechałam z rana na betę. To zobaczymy czy fałszywy ;-P
Edit : leć na bete tak jak pisałam :-)
Super. Gruba krechaJa wczoraj sobie kupiłam taki za 6zl najtańszy i teraz się zastanawiam czy to nie pomyłka. Bo one ponoć wrażliwe na wszystko są. U mnie tez 2 kreski.
Trzymam kciuki za piękny przyrost ;-)Trzymam kciuki za piękna bete[emoji110][emoji110][emoji110]ja wracam ze swojej, za godz wszystko będzie jasne.
Trzymam kciuki za piękna bete[emoji110][emoji110][emoji110]ja wracam ze swojej, za godz wszystko będzie jasne.
klaudiaanita
Hejo@klaudiaanita gdzie sie podziewasz? @szakszuka kochanie taki wrazliwiec jak Ty nigdy nie bedzie maił tego w duu....pie Dlatego osiagniesz swoj cel - przyjdzie Twój, Ten czas
Ogarniam w domu wszystkie kąty i nie zaglądałam
Wyzbywam się rzeczy bo nie mam miejsca dla małej
A tak czuje się wspaniale ,mała codziennie fikołki robi ,tatusiowi w końcu się udało poczuć pod ręka tez
Ważę już 60kg
Jutro lecę badania krwi zrobić ,ciekawa jestem czy ta tarczyca mi spadła choć trochę po tych tabletkach
Aaa i dzisiaj obudziłam się z mokrą koszulką i prześcieradłem,mam jakieś przezroczyste wycieki z piesi
Masz też coś takiego ? Czy to normalne ?
I jak tam u Was ?
W którym tygodniu jesteś? Mi się szybko rozbujała laktacja jeszcze przed porodem. To może być mleko:-) no ale każdy jest inny :-)Hejo
Ogarniam w domu wszystkie kąty i nie zaglądałam
Wyzbywam się rzeczy bo nie mam miejsca dla małej
A tak czuje się wspaniale ,mała codziennie fikołki robi ,tatusiowi w końcu się udało poczuć pod ręka tez
Ważę już 60kg
Jutro lecę badania krwi zrobić ,ciekawa jestem czy ta tarczyca mi spadła choć trochę po tych tabletkach
Aaa i dzisiaj obudziłam się z mokrą koszulką i prześcieradłem,mam jakieś przezroczyste wycieki z piesi
Masz też coś takiego ? Czy to normalne ?
I jak tam u Was ?
Widzę że dzień sikańców dzisiaj mamy ✌ Ja dzisiaj zrobiłam też z ciekawości żeby zobaczyć czy przy tej becie 13 coś pokaże i pokazało. Mój pierwszy pozytywny test w życiu, szkoda tylko że z tego ciąży nie będzie
Dziewczyny jak Wam wyszły na tym etapie to na pewno macie fajne bety już ❤
Dziewczyny jak Wam wyszły na tym etapie to na pewno macie fajne bety już ❤
reklama
nieagatka
Rob dzis i w pt powtorzyszBlada ale jest.
15.12 mam zrobić betę, ale chyba zrobię jeszcze wcześniej. Mam plan jechać 12.12. Co tu robić?![emoji2368]
Podziel się: