reklama
Facelle ja go robiłam 4dpt i po czasie pokazał mi kreskę. Albo wychwycił pregnyl jeszcze, albo serio są bardzo czułe, aż za bardzo. Bo 5dpt inny test - droższy nic nie pokazał.Ja taki kupiłam hihihi chyba też za 6 zł
Załączniki
Teraz o 4:00 bo nie mogłam spac a czyms zająć głowę trzeba. Ja pojechałam z rana na betę. To zobaczymy czy fałszywy ;-P@kate_p7 jutro z rana zrobię jeszcze jednego sikańca z innej firmy, taki Pink. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
A Ty kiedy zrobiłaś test? Dziś rano?
Edit : leć na bete tak jak pisałam :-)
Ehh z tymi testami to chyba różnie bywa. Tak jak mówiłam jutro zrobię test z rana z innej firmy.Facelle ja go robiłam 4dpt i po czasie pokazał mi kreskę. Albo wychwycił pregnyl jeszcze, albo serio są bardzo czułe, aż za bardzo. Bo 5dpt inny test - droższy nic nie pokazał.
Trzymam kciuki.Teraz o 4:00 bo nie mogłam spac a czyms zająć głowę trzeba. Ja pojechałam z rana na betę. To zobaczymy czy fałszywy ;-P
Edit : leć na bete tak jak pisałam :-)
motylek24
Fanka BB :)
Hehe trafiony zatopionyJa wczoraj sobie kupiłam taki za 6zl najtańszy i teraz się zastanawiam czy to nie pomyłka. Bo one ponoć wrażliwe na wszystko są. U mnie tez 2 kreski.
Ty miałaś 5.1.2 ja miałam młodsze bo 4.1.1 jeszcze nie wychodziły z otoczki wiec u Ciebie już mogą wychodzic testy. Bo ja przy synu w 6dpt miałam betę 46 jemu tez się spieszyło :-)Trzymam kciuki.
Jaki tekst! Jesteś najlepsza bueheheHehe trafiony zatopiony
reklama
Super )Blada ale jest.
15.12 mam zrobić betę, ale chyba zrobię jeszcze wcześniej. Mam plan jechać 12.12. Co tu robić?!
Podziel się: