reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mnie lekarz przepisał heparyne 5 dni przed kriotransferem, ale od kilku miesiecy cały czas biorę też acard.
Eh.... To ciekawa jestem jak będzie u mnie... Jeszcze 6 dni muszę wytrzymać 🤔 juz sie nie mogę doczekać wizyty 😍😍🥰 jakoś wyjątkowo spokojna jestem 🙈 a jak u mnie to naprawdę dziwne 🙈 same zreszta wiecie 🙈 6 dni i ustalamy termin transferu 😍😍😍 juz winko od 3 dni jest 😁 jeszcze tylko ananas 🙈 związku z tym że mam dziś imprezę taka mała w naszym gronie to szwagierka specjalnie zrobila dla mnie sałatkę z avokado 🙈 (muszę się przyznać że jeszcze nigdy go nie jadlam 🙈😱) aż ciekawa jestem czy mi posmakuje 🤦‍♀️

Ja się tak super na tym nie znam, ale heparyna to może pomóc jak u kogoś już jilo serce, wszystko się rozwijało i nagle przestało. U nas było po prostu puste jajo to nie wiem czy heparyna by coś w tym przypadku pomogła, ale wydaje mi się że nie
No właśnie nie koniecznie... Takie coś znalazłam. Na internecie... Pomaga w implantacji również 🤷‍♀️

Załączniki

• Screenshot_20201205_135118_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201205_135118_com.android.chrome.jpg
    346,7 KB · Wyświetleń: 62
Eh.... To ciekawa jestem jak będzie u mnie... Jeszcze 6 dni muszę wytrzymać 🤔 juz sie nie mogę doczekać wizyty 😍😍🥰 jakoś wyjątkowo spokojna jestem 🙈 a jak u mnie to naprawdę dziwne 🙈 same zreszta wiecie 🙈 6 dni i ustalamy termin transferu 😍😍😍 juz winko od 3 dni jest 😁 jeszcze tylko ananas 🙈 związku z tym że mam dziś imprezę taka mała w naszym gronie to szwagierka specjalnie zrobila dla mnie sałatkę z avokado 🙈 (muszę się przyznać że jeszcze nigdy go nie jadlam 🙈😱) aż ciekawa jestem czy mi posmakuje 🤦‍♀️

kiedy miałaś punkcje??

no nie wiem. ja tyle zrozumiałam jak oglądaliśmy wyniki że z 15 mi na 25 podskoczyl to mi powiedział że już będziemy kończyć prolutex i jak się zapytałam czemu to stwierdził że prog jest wyższy niż wyniki pokazują. hmm. no wyglądałoby na to ze u mnie od 6 tyg byłby postawiony. no ale będę badać teraz po kilku dniach bez więc może mi każe znowu brać. wszystko pewnie zależy od poziomu. .
Ja badalam to godzinę pi podaniu ( tak w imię nauki ( co nie jest normalne) żeby zbadać poziom powinno się być co najmniej 8 h bez leków wtedy wiesz jaki poziom jest gdy już jego działanie opada.
Prolutex podnosi poziom duzzzzzo i raczej na długo. Bo na taki crinone to +6 W wyniku ( przynajmniej u mnie )

reklama
Do góry