reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Eh.... To ciekawa jestem jak będzie u mnie... Jeszcze 6 dni muszę wytrzymać juz sie nie mogę doczekać wizyty jakoś wyjątkowo spokojna jestem a jak u mnie to naprawdę dziwne same zreszta wiecie 6 dni i ustalamy termin transferu juz winko od 3 dni jest jeszcze tylko ananas związku z tym że mam dziś imprezę taka mała w naszym gronie to szwagierka specjalnie zrobila dla mnie sałatkę z avokado (muszę się przyznać że jeszcze nigdy go nie jadlam ) aż ciekawa jestem czy mi posmakujeMnie lekarz przepisał heparyne 5 dni przed kriotransferem, ale od kilku miesiecy cały czas biorę też acard.
JestemMama!
No właśnie nie koniecznie... Takie coś znalazłam. Na internecie... Pomaga w implantacji równieżJa się tak super na tym nie znam, ale heparyna to może pomóc jak u kogoś już jilo serce, wszystko się rozwijało i nagle przestało. U nas było po prostu puste jajo to nie wiem czy heparyna by coś w tym przypadku pomogła, ale wydaje mi się że nie
Załączniki
Ej no nie jest ze mną aż tak źle dzisiaj dopiero 3dpt.@Kate bylas juz na Becie i reszcie?
Wesoła_Aga
Eh.... To ciekawa jestem jak będzie u mnie... Jeszcze 6 dni muszę wytrzymać juz sie nie mogę doczekać wizyty jakoś wyjątkowo spokojna jestem a jak u mnie to naprawdę dziwne same zreszta wiecie 6 dni i ustalamy termin transferu juz winko od 3 dni jest jeszcze tylko ananas związku z tym że mam dziś imprezę taka mała w naszym gronie to szwagierka specjalnie zrobila dla mnie sałatkę z avokado (muszę się przyznać że jeszcze nigdy go nie jadlam ) aż ciekawa jestem czy mi posmakuje
kiedy miałaś punkcje??
annemarie
To juz czas na pierwsza weryfikacjeEj no nie jest ze mną aż tak źle dzisiaj dopiero 3dpt.
Ewunka
Ja badalam to godzinę pi podaniu ( tak w imię nauki ( co nie jest normalne) żeby zbadać poziom powinno się być co najmniej 8 h bez leków wtedy wiesz jaki poziom jest gdy już jego działanie opada.no nie wiem. ja tyle zrozumiałam jak oglądaliśmy wyniki że z 15 mi na 25 podskoczyl to mi powiedział że już będziemy kończyć prolutex i jak się zapytałam czemu to stwierdził że prog jest wyższy niż wyniki pokazują. hmm. no wyglądałoby na to ze u mnie od 6 tyg byłby postawiony. no ale będę badać teraz po kilku dniach bez więc może mi każe znowu brać. wszystko pewnie zależy od poziomu. .
Prolutex podnosi poziom duzzzzzo i raczej na długo. Bo na taki crinone to +6 W wyniku ( przynajmniej u mnie )
Powiedziałam lekarzowi, ze nie chce robic weryfikacji bo to nic nie wnosi. To mi przepisał z góry prolutex chyba za karę:-) wiec czekam :-)To juz czas na pierwsza weryfikacje
reklama
motylek24
Jeszcze ze dwa dni wytrzymasz no może trzy.Powiedziałam lekarzowi, ze nie chce robic weryfikacji bo to nic nie wnosi. To mi przepisał z góry prolutex chyba za karę:-) wiec czekam :-)
Podziel się: