reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Odnośnie pregesteronu, czy któraś łykała Progestrone Besins 200mg? Ja od wczoraj mam 3x2 i to mnie zwala z nóg [emoji85]zupełnie jakby mi ktoś odciął źródło energii.. [emoji42]
Ja brałam 1500 mg utrogestan
2x crinone
3x1 duphostan
I energia starczyło mi na zrobienie śniadania 😂 Ale potem organizm jakiś to ogarnia. Złota zasada to nie siadaj 🤣 jak sądzisz możesz zasnąć w 3 sekundy 😁

reklama
2x crinone
3x1 duphostan
I energia starczyło mi na zrobienie śniadania [emoji23] Ale potem organizm jakiś to ogarnia. Złota zasada to nie siadaj [emoji1787] jak sądzisz możesz zasnąć w 3 sekundy [emoji16]
Za późno z rada o siadaniu bo właśnie to zrobiłam [emoji1787] licze, że mi to szykbo zmienia bo mnie 'gęba' od ziewanie już boli i chciałabym funkcjonować normalnie [emoji1787]

Koordynacja tez siada ja mam niedowidzenie na jedno oko i zawsze jakoś kompensowałam brak widzenia przestrzennego. No, ale teraz robie kanapki i wale głową w szafkę :-) albo inne głupsze rzeczy;-) tylko u mnie 2 dni przed transferem progesteron 161 był jak 3 trymestr ciąży. Teraz spadł bo się dobrze czułam już to zaczęłam od dzisiaj prolutex :-(
Nic w tych in vitrowych przygodach nie jest proste. Jeśli to ma pomóc to będę spać 24h na dobę... Jakiś to ogarne[emoji1787]

Za późno z rada o siadaniu bo właśnie to zrobiłam [emoji1787] licze, że mi to szykbo zmienia bo mnie 'gęba' od ziewanie już boli i chciałabym funkcjonować normalnie [emoji1787]
Ja jutro 9+0 i odejmuje kolejne dawki
Zostanie mi
1x crinone
400 albo 600 utrogestan .
Ale już jakoś normalnie w miarę funkcjonuje .
Teraz tylko zawroty głowy i spadki cukru 😉

Ostatnia edycja:
A jak się czułaś?
W sumie normalnie, oprócz tego brałam również cyclogest jak i utrogestan. Pierwszy raz od 4 lat nie cierpiałam na bezsenność 🙈 od śmierci mojej babci nie mogę spać normalnie w nocy, nawet do męża się śmieje ze musze być całe życie w ciąży, albo całe życie brac leki 🙈

Ja mam lutinus i od dzisiaj prolutex i serio bolą te zastrzyki jeszcze długo po zrobieniu:-(
no ja już prolutex zakończyłam 2 dni temu. generalnie to wielkiej różnicy nie czułam z czy bez. generalnie to od środy się przeniosłam że stół i na kanapę z pracą;) A wczoraj to jak zrobiłam swoje to tylko na stand by. Uff to znaczy że to kwestia proga to polegiwanie bo już myślałam że osiągał nowy poziom lenistwa 😂 A może masz za gruba igłe?mnie czasami bolały czasami nie. Ja zawsze ściskam mocno faldke brzucha co by krew odplynela i mąż wali w środek,i czasami praktycznie nic nie czuje.

2x crinone
3x1 duphostan
I energia starczyło mi na zrobienie śniadania 😂 Ale potem organizm jakiś to ogarnia. Złota zasada to nie siadaj 🤣 jak sądzisz możesz zasnąć w 3 sekundy 😁
no kurka mi się spać nie chce i nie mogę zasnąć. ale się pokładam. idę tylko po jedzenie bo co chwila muszę coś podgryzc żeby mnie tak nie mdlilo i z powrotem na kanape...

reklama
Do góry