reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesc dziewczyny.
Nie bylo mnie tu od....hmmm chyba od sierpnia.Czytslam Was nawet z niektorymi pisalam.
W lipcu przeszlam przez 1 invitro,ktore zakonczylo sie porazka.Bylam zalamana.Bo dlaczego nie wyszlo skoro i u mnie i u meza wszystko gra.Zalamalam sie tym nardziej ze nie mislam mrozakow to co bylo to mi podali-2 zarodki.Musialam przechodzic wszystko od poczatku.Wyprodukowalam niestety nie wiele bo 5 w tym zaplodnilo sie 4 a przezylo 3.Podali mi 2 wiec mam jednego mrozaka.
A teraz najwazniejsze-jestem w 12+2 tyg.ciazy🤰Jest jedno malenstwo.Jestem juz po prenatalnych i wszystko jest super.Prawdopodobnie bedzie corcia-ku radosci meza💗💗💗💗💗
Kochane nie poddawajcie sie bo warto walczyc.Ja po 4 latach w koncu jestem najszczesliwa na swiecie a relacje z mezem nie byly nigdy lepsze niz teraz.On jest najszczesliwszym facetem ewer😁A porod mam na 16 czerwca czyli 5 dni po naszej 5 rocznicy.
Chcialam jeszcze powiedziec ze bole brzucha-nawet te ogromne-po transferze nie oznaczaja niczego zlego a moga wrecz przeciwnie tak jak w moim przypadku.
Cudownie wieści, wiedziałam że będzie u Ciebie wszystko w porządku 🥰 🥰 🥰 niech się maluszek rozwija a mamusia rośnie i wypoczywa 💗👏

Proszę was trzymajcie jutro za mnie kciuki i za mojego maluszka . Jutro ważny dzień dowiem się czy maluszek jest zdrowy czy serduszko bije 6tydzień za nami . czy krwiak którego wykryli u mnie 2 tygodnie temu zaczął się wchłaniać . bo 2 tygodnie leżenia i chodzenia tylko jeść ,WC, i na krótki spacer po podwórku już mi się znudził , lecz mam nadzieje że maluszkowi nic nie jest . wizyta USG i wlew intralipidów .
Proszę o wsparcie i kciuki , przydadzą się .
Trzymam kciuki, na pewno jest lepiej i będziesz mogła więcej chodzić a maluszkowi to nie zaszkodzi. Czekamy na dobre info, daj znać po wizycie ✊✊✊😘😘

Dziewczyny powiedzcie mi proszę, bo właśnie też jestem na forum "ciaza po poronieniu" i tam mi dziewczyna napisala ze powinnam brac teraz Heparyne.... I tu moje pytanie czy jeśli lekarz mi nie przepisze, upierać się żeby ją brac??? Nie wiem 🤔 doradźcie 🙏

✊ jesteśmy blisko z terminami chyba:). który to dokładnie u Ciebie? no i teraz oswieccie mnie . mówi się że jest się w 6 tyg. jak się ma np. 5.3. czy 6.3. bo 5.3 to skończony 5 tydzień ale w zasadzie już 6:) ot tak z rana ;) podobno to zawsze jest mylące. ja np. myślę sobie że teraz jestem w 7 tyg. tzn.6.2 skonczone 6 i 2 dni.
U mnie 8+6 I według mojego lekarza to 8 tydzień

reklama
Powodzenia dziś kobiteczki !!

Ja poleciałam dziś na krew.

Dr dał mi skierowanko na krew, sód potas hmm po cholere to nie wiem appt, czas protrombinowy, który pewnie mi wyjdzie źle (zawsze mam wydłużone krwawienie i krzepnięcie) i cuś tam jeszcze.

Do góry