JestemMama!
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo ty kochasz pracowac,napisz tak od razuNie jest tak źle... Czuję się wyspana, po prostu wstaję wcześnie... 5-6... Ale ze pracuje w domu to mogę wcześniej zacząć, po to żeby później skończyć
no nie powiem. od tygodnia są. tragedii nie ma,ale wcześniej w ciazacj aż tak nie było. może dlatego że mniej się ruszam też?To hormony mogą być ja tez miałam problemy ze spaniem ale przez mdłości fuuuj
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się maBo ty kochasz pracowac,napisz tak od razu
Teraz progesteron jemy jak cukierki wiec to moim zdaniem on tak robi fuuuuj w żołądku.no nie powiem. od tygodnia są. tragedii nie ma,ale wcześniej w ciazacj aż tak nie było. może dlatego że mniej się ruszam też?
Cudownie wieści, wiedziałam że będzie u Ciebie wszystko w porządku niech się maluszek rozwija a mamusia rośnie i wypoczywaCzesc dziewczyny.
Nie bylo mnie tu od....hmmm chyba od sierpnia.Czytslam Was nawet z niektorymi pisalam.
W lipcu przeszlam przez 1 invitro,ktore zakonczylo sie porazka.Bylam zalamana.Bo dlaczego nie wyszlo skoro i u mnie i u meza wszystko gra.Zalamalam sie tym nardziej ze nie mislam mrozakow to co bylo to mi podali-2 zarodki.Musialam przechodzic wszystko od poczatku.Wyprodukowalam niestety nie wiele bo 5 w tym zaplodnilo sie 4 a przezylo 3.Podali mi 2 wiec mam jednego mrozaka.
A teraz najwazniejsze-jestem w 12+2 tyg.ciazyJest jedno malenstwo.Jestem juz po prenatalnych i wszystko jest super.Prawdopodobnie bedzie corcia-ku radosci meza
Kochane nie poddawajcie sie bo warto walczyc.Ja po 4 latach w koncu jestem najszczesliwa na swiecie a relacje z mezem nie byly nigdy lepsze niz teraz.On jest najszczesliwszym facetem ewerA porod mam na 16 czerwca czyli 5 dni po naszej 5 rocznicy.
Chcialam jeszcze powiedziec ze bole brzucha-nawet te ogromne-po transferze nie oznaczaja niczego zlego a moga wrecz przeciwnie tak jak w moim przypadku.
Trzymam kciuki, na pewno jest lepiej i będziesz mogła więcej chodzić a maluszkowi to nie zaszkodzi. Czekamy na dobre info, daj znać po wizycieProszę was trzymajcie jutro za mnie kciuki i za mojego maluszka . Jutro ważny dzień dowiem się czy maluszek jest zdrowy czy serduszko bije 6tydzień za nami . czy krwiak którego wykryli u mnie 2 tygodnie temu zaczął się wchłaniać . bo 2 tygodnie leżenia i chodzenia tylko jeść ,WC, i na krótki spacer po podwórku już mi się znudził , lecz mam nadzieje że maluszkowi nic nie jest . wizyta USG i wlew intralipidów .
Proszę o wsparcie i kciuki , przydadzą się .
U mnie 8+6 I według mojego lekarza to 8 tydzieńjesteśmy blisko z terminami chyba. który to dokładnie u Ciebie? no i teraz oswieccie mnie . mówi się że jest się w 6 tyg. jak się ma np. 5.3. czy 6.3. bo 5.3 to skończony 5 tydzień ale w zasadzie już 6 ot tak z rana podobno to zawsze jest mylące. ja np. myślę sobie że teraz jestem w 7 tyg. tzn.6.2 skonczone 6 i 2 dni.
no tak właśnie czytam. na stronach i faktycznie nazywa się skończony tydzień.U mnie 8+6 I według mojego lekarza to 8 tydzień