reklama
A o takich rzeczach można decydować?! mnie to nawet nie pytali....Hej dziewczyny czy któraś z Was zmieniała sobie podłoże do chodowili zarodków na embriogen
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Powodzenia i oczywiście kciuki zaciśnięteCześć Dziewczyny nie pisałam dawno, ale w sumie nie było o czym. Dziś byłam na wizycie kontrolnej i mam umówiony transfer (pierwszy crio) na 08.12. Czeka na mnie 5 dniowa blastka. Trzymajcie kciuki, żeby tym razem się udalo! Staram sie myśleć pozytywnie, ale z Wami raźniej )
Wesoła_Aga
No cóż każda klinika ma swoje zasady ze mną na sali leżały dziewczyny co miały 6i więcej, ale nawet i takie co miały mniej no i ja z 1. Nie wiem czy w ogóle kiedykolwiek osiągnełabym 6 mimo dobrych hormonów, niestety moje jajniki nie są skore do pracy.
natura bywa nieprzewidywalna...
6 dla dziewczyn z niskim amh to może być liczba nie do osiągnięcia. Dziwne, że takie zasady mają. U mnie co prawda na 2 dni przed punkcja było 6 pęcherzyków, ale na koniec pobrali tylko 4. Jakbym miała czekać na 6 to bym się chyba nie doczekała nigdy transferu
NO właśnie to jakaś dyskryminacja
a ja mam niskie amh bo raptem 1,5
Może dodadzą Ci więcej leków, ale dziwne to ze musi być przynajmniej 6 przecież oni tak mogą Cie jeszcze długo stymulować :/
Jak teraz nie wytworzę to idę długim protokołem tylko czemu jakoś od CLO miałam 4-6 sztuk a tu nic?
KarolaJ
A w jakiej Ty jesteś klinice w ogóle?
natura bywa nieprzewidywalna...
NO właśnie to jakaś dyskryminacja
a ja mam niskie amh bo raptem 1,5
Jak teraz nie wytworzę to idę długim protokołem tylko czemu jakoś od CLO miałam 4-6 sztuk a tu nic?
Wesoła_Aga
A może potrzeba mi waszych kciuków ! mocnych !
Rzgów Gameta
A w jakiej Ty jesteś klinice w ogóle?
Rzgów Gameta
JestemMama!
Ja trzymam cały czas zaciśnięte najmocniej jak potrafię musimy razem mieć transfer!! I oczywoscie muszą być te transfery udane, nie ma innej opcjiA może potrzeba mi waszych kciuków ! mocnych !
Rzgów Gameta
JestemMama!
reklama
JestemMama!
A ilo dniowe masz cykle???Niestety jeszcze nic [emoji24] mam nadzieję, że w weekend coś się zacznie. W poniedziałek na pewno idę na betę!
Podziel się: