reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Mu już po wizycie u specjalisty od ciąży trudnych .
Mała ma się dobrze rosnie jak na drożdżach dziś 19 mm
A co do klas zarodków.....
Moja klinika mrozi w 3 dniu A takie które są brzydkie i nie nadają się do mrozenia trzyma na do 5 .
Moja córka w 3 dobie była klasy C i tak brzydka że nie nadawała się do mrozenia ..... doszła do blastki i w brzuchu wysiedziała 35 tygodni .
Teraz miałam 2 szt 3 dniowe jeden A drugi C .
Do blastki doszedł ten C .
No cóż brzydkie mnie lubia hi hi hi
Moja klinika mrozi w 3 dniu A takie które są brzydkie i nie nadają się do mrozenia trzyma na do 5 .
Moja córka w 3 dobie była klasy C i tak brzydka że nie nadawała się do mrozenia ..... doszła do blastki i w brzuchu wysiedziała 35 tygodni .
No cóż brzydkie mnie lubia hi hi hi
Najlepsza klasa blastocyst! Super ❤to blastki tak? jak blastki to ladne. A- najlepsza morfologia.
Trochę mnie to pociesza co piszesz o swoich "słabych" zarodkachMu już po wizycie u specjalisty od ciąży trudnych .
No cóż brzydkie mnie lubia hi hi hi Zobacz załącznik 1209140
U mnie dzisiaj 8dpt 3dniowców. Zawsze czułam podekscytowanie na myśl o zbliżającej się becie a teraz mam totalną rezygnację, jakbym przeczuwala ze nic z tego nie będzie. I to nie jest kwestia nastawienia, bo miałam całkiem dobre na początku.. Jutro muszę zrobić morfologię dla Paśnika i myślałam że przy okazji pacnę sobie betę ale wiem że jak bedzie negatywna to mnie to załamie i nie dokończę wszystkich zleceń z rozpaczy.. nie wiem czy jutrzejsza beta by już wyszła ale chyba to przeciągnę do poniedziałku 13dpt...
JestemMama!
Tak tak blastkito blastki tak? jak blastki to ladne. A- najlepsza morfologia.
JestemMama!
I tam trzymaj kochana niech się kropek pięknie zadomowi u mamusiHey dziewczyny dzięki za wsparcie
Oczekuje na zabranie do domu mojego Dziubka
Myślę pozytywnie, będzie dobrze
Pozdrawiam i za wszystkie trzymam
Na to liczęI tam trzymaj kochana ❤ niech się kropek pięknie zadomowi u mamusi ❤
reklama
Podziel się: