reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Eh dupa ! Drugi zastrzyk a tu nadal bez jakichś objawów wskazujących na to że są pęcherzyki...

Jak mi znów nie urosną to ide dlugim protokołem...

Eh a jak brałam CLO to miałam 4-6...

Cóż za niesprawiedliwość...
A co konkretnie chcialabys czuc po 2 zastrzyku? [emoji848][emoji848]
Przypomnisz jakie masz dawki?

reklama
Eh dupa ! Drugi zastrzyk a tu nadal bez jakichś objawów wskazujących na to że są pęcherzyki...

Jak mi znów nie urosną to ide dlugim protokołem...

Eh a jak brałam CLO to miałam 4-6...

Cóż za niesprawiedliwość...
Kochana to dopiero drugi... A ile masz ich mieć??? Spokojnie ja dopiero przy 4 zaczelam czuc objawy.. Przy ostatnich ledwo chodziłam 🙈

Staram się staram.... ale zdaje sobie sprawę, że to moja ostatnia szansa. Ostatni mrozaczek.
Już sobie cały czas powtarzam... co ma być to będzie.... zaraz meliskę sobie zapodam i pójdę spać 😜
Będzie dobrze ✊✊✊✊ uda się, pamiętaj że pozytywne nastawienie to połowa sukcesu. ✊✊✊✊❤️ A tak nawiasem przypomniałaś mi o melisie 🙈 mąż chyba cały zapas że sklepu wykupił ostatnim razem 🙈 chyba już zacznę też ja pić. Chodź jestem mega pozytywnie nastawiona i już się nie mogę doczekać mojego transferu 🙈 dziś pierwszy dzień leków.... Jeszcze 15 dni 🙈 mam nadzieję że szybko zleci 🙈 trzymam kciuki jutro ✊✊✊✊ niech się kropus zadomowi u mamusi ✊✊✊😘😘😘❤️ Pamiętaj Grudzień to miesiąc spełniania marzeń, więc i twoje się spełni 😘😘😘❤️

narazie mam łącznie 4 do czwartku a w piatek mam miec wizyte... :(
Spokojnie, wszystko będzie dobrze, urosną. Na razie nie masz prawa czuć... Nie urosną tak szybko żebyś miała objawy. Będzie dobrze, lełen luz ❤️ A tymczasem napij się lampki czerwonego winka i nie myśl o tym. Uwierz mi ze ja na początku też nic nie czułam, później już ledwo chodziłam... Nawet zdjęcie gdzieś mam jaki brzuch mialam duży 😱🙈 z tym że ja mialam łącznie chyba 11 zastrzyków... Też się bałam pierw że nie urosną z później że nie będzie co pobierać w czasie punkcji 🤷‍♀️🤦‍♀️ (najbardziej się chyba bałam przed punkcja) a jakoś się ułożyło, ba nawet ciaza była.... Fakt w moim przypadku trwała krótko 😔 ale była. Tak że pełen luz będzie dobrze 😘😘 zobaczysz ze święta spędzimy w dwupaku, wierzę w to więc i ty zacznij wierzyć. Bo Cię znajdę (gdziekolwiek mieszkasz 🙈) i do tylka nakopie do tylka 🤪🙈 a dodam jeszcze że mam teraz duzoooo czasu wolnego i uwielbiam jeździć samochodem, to się przejadę do Ciebie 🤪🤣🤣🤣🤣

reklama
Staram się staram.... ale zdaje sobie sprawę, że to moja ostatnia szansa. Ostatni mrozaczek.
Już sobie cały czas powtarzam... co ma być to będzie.... zaraz meliskę sobie zapodam i pójdę spać 😜
Straszna tą presja... Wiem co czujesz, bo też mam ostatnie dwa zarodki i więcej prób nie będzie.. Trzymam kciuki, myślę że wiele z nas trzyma.. A ty nie myśl... Co ma być to będzie...😘😘😘✊✊✊✊✊✊

Do góry