reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U mnie dzisiaj 8dpt 3dniowców. Zawsze czułam podekscytowanie na myśl o zbliżającej się becie a teraz mam totalną rezygnację, jakbym przeczuwala ze nic z tego nie będzie. I to nie jest kwestia nastawienia, bo miałam całkiem dobre na początku.. Jutro muszę zrobić morfologię dla Paśnika i myślałam że przy okazji pacnę sobie betę ale wiem że jak bedzie negatywna to mnie to załamie i nie dokończę wszystkich zleceń z rozpaczy.. [emoji17] nie wiem czy jutrzejsza beta by już wyszła ale chyba to przeciągnę do poniedziałku 13dpt...
Ej co to za negatywne myśli?! Natychmiast je odgon! I wiem, że to jest rolokoster bo sama przez to przechodzę ale nastawianie się negatywnie nie pomaga. Musimy wierzyć w te nasze dzieci [emoji123] [emoji8]

reklama
U mnie dzisiaj 8dpt 3dniowców. Zawsze czułam podekscytowanie na myśl o zbliżającej się becie a teraz mam totalną rezygnację, jakbym przeczuwala ze nic z tego nie będzie. I to nie jest kwestia nastawienia, bo miałam całkiem dobre na początku.. Jutro muszę zrobić morfologię dla Paśnika i myślałam że przy okazji pacnę sobie betę ale wiem że jak bedzie negatywna to mnie to załamie i nie dokończę wszystkich zleceń z rozpaczy.. 😔 nie wiem czy jutrzejsza beta by już wyszła ale chyba to przeciągnę do poniedziałku 13dpt...
3dniowe to najwcześniej 10dpt

Ej co to za negatywne myśli?! Natychmiast je odgon! I wiem, że to jest rolokoster bo sama przez to przechodzę ale nastawianie się negatywnie nie pomaga. Musimy wierzyć w te nasze dzieci [emoji123] [emoji8]
To już mój 4 transfer i jakoś jestem obdarta ze wszystkich złudzeń... 😌 nie nastawiam się źle, po prostu czuję że nic z tego bo już mnie kilka dni boli brzuch tak samo jak przy tych nieudanych i nie umiem niestety tego nie zauważyć. Sorry że tak.biadole ale z nikim o tym nie rozmawiam bo by się dopytywali i dodatkowo czułabym presję.. No nic. Zobaczymy w poniedziałek. 😌

To już mój 4 transfer i jakoś jestem obdarta ze wszystkich złudzeń... 😌 nie nastawiam się źle, po prostu czuję że nic z tego bo już mnie kilka dni boli brzuch tak samo jak przy tych nieudanych i nie umiem niestety tego nie zauważyć. Sorry że tak.biadole ale z nikim o tym nie rozmawiam bo by się dopytywali i dodatkowo czułabym presję.. No nic. Zobaczymy w poniedziałek. 😌
A to mój 3 transfer, oby udany. Bardzo trzymam za tego Dziubka kciuki 😍

Kochana to ze brzuch boli może oznaczać wszystko. Ja bym się nastawiła pozytywnie 😁 Pamiętaj że do 3 razy sztuka, czwarty na pewno się uda ❤️ Ja jestem tego pewna. U mnie były 2 iui, 1 transfer udany tylko na chwilę więc teraz też 4 podejście i musi być udane ✊❤️❤️❤️ będzie dobrze zobaczysz. Uwierz w swojego kropka i w to ze mozesz być szczęśliwą mama!! Zobacz ile nas wierzy w twoje maleństwo, więc i ty uwierz. Bo i do Ciebie się przejadę 🤣🤣🤣🙈 no dobra tobie nie nakopie w tylek bo na ciężarna nie podniosę ręki ani nogi 🙈😘😘😘❤️ będzie dobrze, zobaczysz ✊✊✊✊✊✊❤️ głową do góry

reklama
Kochana to ze brzuch boli może oznaczać wszystko. Ja bym się nastawiła pozytywnie 😁 Pamiętaj że do 3 razy sztuka, czwarty na pewno się uda ❤ Ja jestem tego pewna. U mnie były 2 iui, 1 transfer udany tylko na chwilę więc teraz też 4 podejście i musi być udane ✊❤❤❤ będzie dobrze zobaczysz. Uwierz w swojego kropka i w to ze mozesz być szczęśliwą mama!! Zobacz ile nas wierzy w twoje maleństwo, więc i ty uwierz. Bo i do Ciebie się przejadę 🤣🤣🤣🙈 no dobra tobie nie nakopie w tylek bo na ciężarna nie podniosę ręki ani nogi 🙈😘😘😘❤ będzie dobrze, zobaczysz ✊✊✊✊✊✊❤ głową do góry
Super że tak tryskasz pozytywną energią. Czytając to wszystko bardzo mi to pomaga 🤗

Do góry