reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale 7 to naprawdę jest tyle co nic, nie powinno być żadnego problemu. Pewnie pisze ze wynik niepewny, bo dla kogoś kto się stara to to 7 może ale nie musi oznaczać ciąży a w Twoim przypadku cel tego badania teraz jest inny
Dokładnie tak jest napisane... Idę w piątek jeszcze raz... Mam nadzieję że wtedy będzie już 0...reszta wyników zrobiona czekam tylko na wyniki i na @...mam nadzieję że wtedy się wszystkiego dowiem... Ale nie nastawiam się już na transfer w grudniu... Nie chcę się rozczarować... A nóż będę pozytywnie nastawiona 😍 w co szczerze zaczynam wątpić 😔

reklama
Hej dziewczyny mam pytanie bo niewiem co myśleć dziś mam 39dc i 20dpt i wczoraj miałam jednorazowe krwawienie w objętości 1 łyżki stołowej ale bez bólu brzucha odrazu napisałam do gina kazał wziasc 4tab dupka i od dziś zwiększyć o jedną tab w ciągu dnia i że przy cyklu bezowulacyjnym takie krwawienie może się zdarzyc. Wizytę mam umówiona na czwartek.
Powiedzcie mi czy któraś z was tak miała i skończyło się to dobrze? Boje się że to już koniec bo naczytałam się w necie różnych rzeczy [emoji17][emoji17][emoji17]

Hej dziewczyny mam pytanie bo niewiem co myśleć dziś mam 39dc i 20dpt i wczoraj miałam jednorazowe krwawienie w objętości 1 łyżki stołowej ale bez bólu brzucha odrazu napisałam do gina kazał wziasc 4tab dupka i od dziś zwiększyć o jedną tab w ciągu dnia i że przy cyklu bezowulacyjnym takie krwawienie może się zdarzyc. Wizytę mam umówiona na czwartek.
Powiedzcie mi czy któraś z was tak miała i skończyło się to dobrze? Boje się że to już koniec bo naczytałam się w necie różnych rzeczy [emoji17][emoji17][emoji17]
Wiele dziewczyn na forum miały krwawienia i skończyło się wszystko dobrze, więc się nie martw głową do góry i myśl pozytywnie i was 😘😘❤️ czasami się tak zdąża. Ja też miałam krwawienia - plamienia i nie były one związane z ciąża. Lekarz mnie uspokoił ze tak się zdąża często we wczesnej ciąży. Głowa do góry, odgon negatywne myślenie i tylko spokój 😘😘❤️ będzie dobrze, zobaczysz ❤️

Powiem Ci tyle, moja beta w piątek była 200 ale ja i tak liczę na transfer w grudniu. Byłam dzisiaj na usg i wszystko wygląda dobrze, po wielkości pęcherzyka zakładam że okres nie przyjdzie wcześniej niż za 2 tygodnie więc te resztki bety muszą do tej pory spaść do 0 skoro w ciągu dwóch tygodni spadło z ponad 10tys na 200 to i 200 musi dać radę..
Dokładnie tak jest napisane... Idę w piątek jeszcze raz... Mam nadzieję że wtedy będzie już 0...reszta wyników zrobiona czekam tylko na wyniki i na @...mam nadzieję że wtedy się wszystkiego dowiem... Ale nie nastawiam się już na transfer w grudniu... Nie chcę się rozczarować... A nóż będę pozytywnie nastawiona [emoji7] w co szczerze zaczynam wątpić [emoji17]

Dzwoniłam do lekarza z wynikiem bety i mnie uspokoił, powiedzial żeby nie robić co tydzień bety bo nie ma sensu... tylko jak zacznie się miesiączka wtedy kontrolnie zbadać czy spadło całkowicie do 0. Zapytałam go czy jest szansa że jeszcze w grudniu podejdziemy do transferu. To powiedział że szansa jest ogromna i myśli że on się odbędzie 😍😍❤️ najważniejsze że beta spada dość szybko (bo to w sumie dopiero jutro będzie 3 tygodnie od poronienia) i mam jeszcze około 1,5 tygodnia żeby spadła całkowicie do 0 ❤️ teraz tylko aby nieszczęsną małpa przyszła na czas... Moze się parę dni spóźnić ale niech nie przychodzi wcześniej 🙏🙏🙏🙏

Witam kochane dziewczynki. Przedstawiam wam 317 g mojego szczęścia❤. Wszystko dobrze , zmierzona od stop do glowy i lekarz powiedzial ze wszystko jest książkowo . Malutka rośnie i rozrabia w brzuszku

Załączniki

• 20201116_162649.jpg
    20201116_162649.jpg
    3,2 MB · Wyświetleń: 54
Powiem Ci tyle, moja beta w piątek była 200 ale ja i tak liczę na transfer w grudniu. Byłam dzisiaj na usg i wszystko wygląda dobrze, po wielkości pęcherzyka zakładam że okres nie przyjdzie wcześniej niż za 2 tygodnie więc te resztki bety muszą do tej pory spaść do 0 skoro w ciągu dwóch tygodni spadło z ponad 10tys na 200 to i 200 musi dać radę..
A plamisz jeszcze czy już nic? Ja tak naprawdę dopiero parę dni temu przestałam... Tzn. Według Pani z laboratorium nie były to plamienia tylko brudzenia ...

Witam kochane dziewczynki. Przedstawiam wam 317 g mojego szczęścia❤. Wszystko dobrze , zmierzona od stop do glowy i lekarz powiedzial ze wszystko jest książkowo . Malutka rośnie i rozrabia w brzuszku
Cudowna ❤️❤️❤️ Gratuluję mamusiu 😘😘😘❤️ ale Ci zazdroszczę 😔 mam nadzieję że niedługo i u mnie ktoś będzie niedługo rozrabiał w brzuszku 😔😔😔

Widzisz, niepotrzebnie się stresujesz [emoji7] obyśmy obie miały prezent na gwiazdkę bo po tym fatalnym miesiącu w tym beznadziejnym roku musi stać się wreszcie coś dobrego [emoji3590]
Dzwoniłam do lekarza z wynikiem bety i mnie uspokoił, powiedzial żeby nie robić co tydzień bety bo nie ma sensu... tylko jak zacznie się miesiączka wtedy kontrolnie zbadać czy spadło całkowicie do 0. Zapytałam go czy jest szansa że jeszcze w grudniu podejdziemy do transferu. To powiedział że szansa jest ogromna i myśli że on się odbędzie [emoji7][emoji7][emoji3590] najważniejsze że beta spada dość szybko (bo to w sumie dopiero jutro będzie 3 tygodnie od poronienia) i mam jeszcze około 1,5 tygodnia żeby spadła całkowicie do 0 [emoji3590] teraz tylko aby nieszczęsną małpa przyszła na czas... Moze się parę dni spóźnić ale niech nie przychodzi wcześniej [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]

reklama
Do góry