reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej laski 🙋🏼‍♀️ chciałam Was zapytać o leki do krótkiego protokołu z antagonistą. Czy bierze je się raz dziennie, dwa razy dziennie i jakie są najpopularniejsze bo chcialam sprawdzic sobie w aptece ile mniej wiecej kosztuja . Wizyta dopiero za tydzien ale lubie byc przygotowana 😀

Ja już po wizycie. Pęcherzyki rosną, jest łącznie 15 (9+5). Estradiol troszkę jeszcze niski, bo ok 2000, więc jutro ponowna wizyta i mam nadzieję, że będę znała już dokładną datę punkcji :) Jeden jajnik troszkę powiększony, mam nadzieje, że nie zwiastuje to niczego złego :(

Ja już po wizycie. Pęcherzyki rosną, jest łącznie 15 (9+5). Estradiol troszkę jeszcze niski, bo ok 2000, więc jutro ponowna wizyta i mam nadzieję, że będę znała już dokładną datę punkcji :) Jeden jajnik troszkę powiększony, mam nadzieje, że nie zwiastuje to niczego złego :(
Powiększony jajnik to pewnie normalne przy takich stymulacjach. Nie znam się, ale tak na zdrowy rozum mi to przychodzi. Więc nie martw się ☺️
W takim razie pewnie doczekasz się transferu jeszcze w tym miesiącu, super! ☺️

Jak to? Ile tam Ci jeszcze wyszło?
Ale dola załapałam [emoji17][emoji24][emoji24] w piątek robiłam betę... Dzis wyniki odebrałam... Byłam pewna ze spadla do 0 a tam jeszcze 0 nie ma [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] i teraz jestem w kropce czy lekarz wyrazi zgodę na transfer w grudniu [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] znając moje szczęście dopiero w styczniu będę mogła podejść do transferu [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

reklama
Do góry