reklama
Margoolcia
Fanka BB :)
Rozumiem Cię doskonale. Ja jestem w 20+1 i też już myślę o zwolnieniu. Chyba 9 grudnia przy wizycie u lekarza będę o to wnioskować. Praca nie podziękuję.Ciągle pracuję zdalnie, ale zaczynam myśleć o L4, zwłaszcza, że raczej po macierzyńskim już nie będę miała gdzie wracać. Brzuch od dwóch dni mam wrażenie, że wyskoczył do przodu, jeszcze wszystko przede mną, dopiero 17+4
katherinnn
Dziewczyny, wiem, że to pytanie już się tutaj pojawiało, ale do którego momentu chodzicie na wizyty do kliniki? Do usg z serduszkiem? Na 20.11 mam zaplanowaną wizytę w klinice, to będzie połowa 7tc, potem 23.11 umówiłam się już do gina u którego chciałabym prowadzić ciążę. Do kliniki mam ponad 200km i nie uśmiecha mi się jeździć taki kawał na kolejne wizyty. A wiem, że pewnie jeszcze przez jakiś czas będę musiała brać progesteron no i nie wiem, czy mój gin to ogarnie Jak to u Was wygląda/wyglądało?
Evela.6
Oczywiście, zmienione [emoji8]Kochana zmienisz mi termin porodu na 25 marca?[emoji4]thx
Margoolcia
ostatni raz widziałam lekarza od in vitro przy USG sprawdzającym pęcherzyk. Chyba 11 dpt. I dalej mnie już oddelegował.Dziewczyny, wiem, że to pytanie już się tutaj pojawiało, ale do którego momentu chodzicie na wizyty do kliniki? Do usg z serduszkiem? Na 20.11 mam zaplanowaną wizytę w klinice, to będzie połowa 7tc, potem 23.11 umówiłam się już do gina u którego chciałabym prowadzić ciążę. Do kliniki mam ponad 200km i nie uśmiecha mi się jeździć taki kawał na kolejne wizyty. A wiem, że pewnie jeszcze przez jakiś czas będę musiała brać progesteron no i nie wiem, czy mój gin to ogarnie Jak to u Was wygląda/wyglądało?
nieagatka
U mnie standardowo serduszkowa jest ostatnia wizyta w klinice. Spokojnie mozesz juz pozniej chodzic do swojego gin.Dziewczyny, wiem, że to pytanie już się tutaj pojawiało, ale do którego momentu chodzicie na wizyty do kliniki? Do usg z serduszkiem? Na 20.11 mam zaplanowaną wizytę w klinice, to będzie połowa 7tc, potem 23.11 umówiłam się już do gina u którego chciałabym prowadzić ciążę. Do kliniki mam ponad 200km i nie uśmiecha mi się jeździć taki kawał na kolejne wizyty. A wiem, że pewnie jeszcze przez jakiś czas będę musiała brać progesteron no i nie wiem, czy mój gin to ogarnie[emoji848] Jak to u Was wygląda/wyglądało?
annemarie
Napisze ci jak bede wiedziec co i jak.Mam kolezanke ,ktora ma do wynajecia cos w Wawie.Jakieś mieszkanie 2 pokojowe, urządzone, żeby wejść i mieszkać, wstępnie na grudzień styczeń
KarolaJ
Super, dzięki wielkie!
Napisze ci jak bede wiedziec co i jak.Mam kolezanke ,ktora ma do wynajecia cos w Wawie.
reklama
katherinnn
ostatni raz widziałam lekarza od in vitro przy USG sprawdzającym pęcherzyk. Chyba 11 dpt. I dalej mnie już oddelegował.
Dziękuję, taki właśnie miałam plan, żeby ta wizyta była ostatniąU mnie standardowo serduszkowa jest ostatnia wizyta w klinice. Spokojnie mozesz juz pozniej chodzic do swojego gin.
Podziel się: