reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nic się nie dzieje, mam nadzieję, że za miesiąc będę znowu czekać żeby beta znowu rosła. A teraz jest jak jest [emoji53]
Nie mogło być inaczej :)

[emoji3064][emoji3064][emoji3064]

Przepraszam Cie... :( nie zrobiłam tego celowo... nie wiedziałam. Trudno tutaj każdą pamiętać z osobna. Kretynka ze mnie ! Sory

[emoji3064][emoji3064][emoji3064]

reklama
@Per Em jesli jest taka potrzeba to mozna brac przeciwbolowe ;) Dziewczyny tutaj podczas stymulacji tez leczyly zeby - nic sie nie martw ;)
Nie no, jako higienistka zęby mam w porządku i wiem,że zęby leczy w każdym momencie 🙃 powikłania wynikają z nieleczenia tylko.
Po prostu tak ogólnie myślałam, że może przeciwbólowe wchodzą w jakieś reakcję ze stymulantami, a nie byłam uprzedzona.
No a 600 zł za usunięcie mega trudnej ósemki, tzw dłutowanie, jest realne u mnie,ale mieszkam w Warszawie, więc ceny też są zdecydowanie inne. Ale może raz wystawiliśmy taki rachunek i to po ekstrakcji, gdy już wiedzieliśmy, co się działo.

Hej dziewczyny:)
Dołączam do Was, dzieki in vitro jestem obecnie w 13 tc:),

Ale mam pytanie, czy ktorejs z Was lekarz, kazał skonczyc zastrzyki w 12 tc ? Ja wybralam do konca. Te ktore miałam czyli prawie do 13 tc, ale mam wątpliwości czy dobrze robię. Mam niedoczynnosc tarczycy, biore Euthyrox 25 i jod 200 w suplementach dla kobiet.
Co o tym myslicie ?

Daje dziewczynki znać[emoji16]

254,58 beta a progesteron 13 ale nim mam się nie martwić bo to mój naturalny.
Rozmawiałam już z lekarzem mam powtórzyć w poniedziałek i odrazu wypisał mi receptę na dalsze leki i dołożył duphaston[emoji846] mąż przeszczęśliwy bo lekarz ciążę potwierdził[emoji3059]
Piękny wynik [emoji3059]gratuluję mamuska [emoji3590]

reklama
Kochana, leczenie zaczęłam, papiery podpisałam więc działamy [emoji3059] za tydz kontrola [emoji3590]
6.11 – wizyta kwalifikacyjna przed transferem @Evela.6

Nasz kalendarzyku kochany i co tam dopuścili Cie w tym cyklu??

6.11 – pierwsza beta @kolor nadzieji

Eee były krechy to o bete się nie martwię :) nie doczytałam jeszcze wyniku ale dobiję do tego postu :)

Do góry