reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No 200 zł to nie 600 - taka cene jestem jeszcze w stanie zrozumiec ;) W klinice 400 zł chyba to koszt znieczulenia ogolnego pod opieka anestazjologa ;)
Różne ceny były... Najniższa to te 200 do którego ja poszlam a Pan nie pamiętam teraz ale chyba Pan Pastor w legnicy brał dokładnie 550 zł... Ja wyrywałam u pustułki który na NFZ nie przyjmował bo korona ale prywatnie korony już nie było. Nie chcesz nie wierz... Pod dzwon po dentystach chirurgach w legnicy i zobaczysz ile sobie wołają za wyrwanie 4 albo 5... Takie tu są ceny... Jeden juz nie pamiętam który powiedział mi 350 zł... Tak się tu niestety cenią...

Mój to nawet nie wiedział czy ja w końcu jestem w ciąży czy już nie😂😂😂 ciągle mówiłam nie niestety za małe przyrosty, nic z tego nie będzie. Potem kolejna beta i nadzieja ale zaraz dodawałam "za mało" , no i tak w koło.
Dokładnie tak jak u mnie - przeciez sama wiesz jak bylo ;) Efekt byl taki ze jak juz go we wszystko wtajemniczylam to biednemu az siwe wlosy wyszly ;) Pamietam jak odebralam pierwsza bete to i tak wszystko w sobie dusilam i robilam mu torta na urodziny, no i tez nic nie powiedzialam ;)

Różne ceny były... Najniższa to te 200 do którego ja poszlam a Pan nie pamiętam teraz ale chyba Pan Pastor w legnicy brał dokładnie 550 zł... Ja wyrywałam u pustułki który na NFZ nie przyjmował bo korona ale prywatnie korony już nie było. Nie chcesz nie wierz... Pod dzwon po dentystach chirurgach w legnicy i zobaczysz ile sobie wołają za wyrwanie 4 albo 5... Takie tu są ceny... Jeden juz nie pamiętam który powiedział mi 350 zł... Tak się tu niestety cenią...
Ale ja Ci wierze tylko bardzo mnie dziwia takie ceny ;) Sama sie w zebach duzo bawilam zeby doprowadzic je do takiego stanu w jakim teraz sa ;) Wiem tylko ze wieksze sumy placilam jak juz naprawde bylo co robic. Jakis kanal albo cos. Tak naprawde to juz dwano nic z nimi nie robilam bo wszystkie mam wyleczone a ostatnio chodzilam tylko na kontrole czy piaskowanie.

W sensie oczywiscie dziwia mnie ceny w wysokosci 600 zl bo chyba wczesniej o takich pisalas ;)

reklama
Do góry