reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hehe to ja wydałam jakieś 10 tys i mam córeczkę 😜 Kto da mniej 😃
Serio, wiem jakie miałam szczęście 😍
Chyba od dzisiaj czuje jakies ruchy 🥰 tylko takie bardzo slabiutkie i moze trzy razy na dzien - gdzies po bokach ;) Dziwne i smiac mi sie chce za kazdym razem - jakbym miala jakiegos robaczka ;) Dla mnie to takie bardziej łaskotanie ;) Nie jetem pewna czy to jest TO ;) ale wczesniej czegos takiego nie mialam ;)

reklama
Chyba od dzisiaj czuje jakies ruchy 🥰 tylko takie bardzo slabiutkie i moze trzy razy na dzien - gdzies po bokach ;) Dziwne i smiac mi sie chce za kazdym razem - jakbym miala jakiegos robaczka ;) Dla mnie to takie bardziej łaskotanie ;) Nie jetem pewna czy to jest TO ;) ale wczesniej czegos takiego nie mialam ;)
Mozliwe ze czujesz juz ruchy na początku ciężko stwierdzić ale bardzo prawdopodobne ze to jest to.Cudowne uczucie .!!!

Kobiety musze wam sie do czegoś przyznać i liczę ze dostane od was tyle zjeb ze na zawsze o tym zapomnę.Papierosy!!!swinstwo które rzuciłam jakiec 5 lat temu po około 8 letnim paleniu nałogowo.podpalam teraz i zaczęło się ze zwykłej kłótni z mezem (chcialam mu zrobic na złość i poszlam zajarac).Wiem ze jak sie teraz nie opamiętam bede palić.Zaczelam cwiczyc jestem na diecie świetnie mi idzie a pcham sie w to znowu sama nie wiem po co.Zle mi po każdej spalonej fajce a co jakiś czas po nia sięgam. SWOJĄ drogą jaki to zguby nałóg!!!!!

Kobiety musze wam sie do czegoś przyznać i liczę ze dostane od was tyle zjeb ze na zawsze o tym zapomnę.Papierosy!!!swinstwo które rzuciłam jakiec 5 lat temu po około 8 letnim paleniu nałogowo.podpalam teraz i zaczęło się ze zwykłej kłótni z mezem (chcialam mu zrobic na złość i poszlam zajarac).Wiem ze jak sie teraz nie opamiętam bede palić.Zaczelam cwiczyc jestem na diecie świetnie mi idzie a pcham sie w to znowu sama nie wiem po co.Zle mi po każdej spalonej fajce a co jakiś czas po nia sięgam. SWOJĄ drogą jaki to zguby nałóg!!!!!
Dostajesz zjebki ode mnie ;) Ale mysle ze jestes na tyle madra ze dokonasz wyboru ;) Masz dwojke kochanych dzieci i masz dla kogo ZYC ;) Jak najdluzej ;) Tez kiedys popalalam. Jak rzucalam to za kazdym razem jak mialam ochote wypijalam cala szklanice wody - pomagalo ;) Wiesz ze jak juz zaczniesz to ciezko bedzie skonczyc ;) zreszta nie ma o czym pisac ;) Dasz rade napewno ;)

Ja jutro też idę na betę z tą różnicą że mam nadzieję, że jak najszybciej mi spadnie do 0.. Obym była za miesiąc na tym etapie co Ty
I ja ide i ja, też mam nadzieję że pokaże 0 bądź coś koło 0 🙈 abym mogła w grudniu juz podejść do kolejnego transferu. No ewentualnie na początku stycznia. Jutro się też okaże kiedy mam robić pozostałe wyniki. Nie mogę zwlekać w nieskończoność bo później się nie wyrobię 🤷‍♀️ co ma być to będzie chodź dalej plamie juz dłużej zwlekać nie mogę...

U mnie na pewno jeszcze nie będzie 0 ale chcę wiedzieć ile mi do tej pory spadło.. U mnie dzisiaj pierwszy dzień, gdzie mogę powiedzieć, że lekko plamie, a nie że się ze mnie leje (sorry za takie szczegóły). Ja się też modlę o ten grudzień, akurat bym miała więcej czasu dla siebie potem bo święta i nowy rok. Pierwszy raz będę czekać z utęsknieniem na okres!
I ja ide i ja, też mam nadzieję że pokaże 0 bądź coś koło 0 [emoji85] abym mogła w grudniu juz podejść do kolejnego transferu. No ewentualnie na początku stycznia. Jutro się też okaże kiedy mam robić pozostałe wyniki. Nie mogę zwlekać w nieskończoność bo później się nie wyrobię [emoji2368] co ma być to będzie chodź dalej plamie juz dłużej zwlekać nie mogę...

@goffa13 nie zrozumiesz że innej osobie nie robisz na złość jak tylko sobie, swojemu organizmowi oraz to, że skracasz sobie na własne życzenie życie. Jesteś na grupie gdzie kobiety właśnie walczą o nowe życie, pomyśl o tym, bo masz dzieciaczki i powiedz im, że przez swoją głupotę ich mama będzie z nimi o x dni, miesięcy a może nawet lat krócej bo sięgnęła po fajki. Każdy żyje jak chce i robi co chcę ale bierzmy odpowiedzialność za własne czyny. Dasz radę bez tego, nie masz co robić z rękami to polecam szydełko, druty
Dostajesz zjebki ode mnie ;) Ale mysle ze jestes na tyle madra ze dokonasz wyboru ;) Masz dwojke kochanych dzieci i masz dla kogo ZYC ;) Jak najdluzej ;) Tez kiedys popalalam. Jak rzucalam to za kazdym razem jak mialam ochote wypijalam cala szklanice wody - pomagalo ;) Wiesz ze jak juz zaczniesz to ciezko bedzie skonczyc ;) zreszta nie ma o czym pisac ;) Dasz rade napewno ;)

U mnie na pewno jeszcze nie będzie 0 ale chcę wiedzieć ile mi do tej pory spadło.. U mnie dzisiaj pierwszy dzień, gdzie mogę powiedzieć, że lekko plamie, a nie że się ze mnie leje (sorry za takie szczegóły). Ja się też modlę o ten grudzień, akurat bym miała więcej czasu dla siebie potem bo święta i nowy rok. Pierwszy raz będę czekać z utęsknieniem na okres!
Ja tylko krwawiłam mocno🤔 chyba 2 dni... W dzień który poroniłam i na kolejny... A tak później tylko krwe była na papierze... Teraz natomiast są tylko ciemne plamienia... Ewidentnie złuszcza się się endomedrium... No jutro się okaże. Ale trzymam kciuki aby było bardzo niska ta beta ✊✊✊✊ i u mnie i u ciebie ✊✊✊

reklama
To krotko krwawiłas. Ja w sumie 6 dni.. Jutro idę też jeszcze raz na usg to zobaczymy ile ma Endometrium. Trzymam kciuki za nas i oby grudzień był nasz!
Tak w ogóle to Ty się leczysz w invicta? Czy coś pomieszałam?
Ja tylko krwawiłam mocno[emoji848] chyba 2 dni... W dzień który poroniłam i na kolejny... A tak później tylko krwe była na papierze... Teraz natomiast są tylko ciemne plamienia... Ewidentnie złuszcza się się endomedrium... No jutro się okaże. Ale trzymam kciuki aby było bardzo niska ta beta [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] i u mnie i u ciebie [emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry