reklama
KarolaJ
Fanka BB :)
Chyba już można pogratulować, lec jutro na betę!
Hej dziewczyny zrobiłam test dziś mam 9dpt jutro idę na bete dopiero. Myślicie że się udało?Zobacz załącznik 1197452
kolor nadzieji
Narazie nie dziękuję jutro beta mi prawdę powie[emoji846]
Chyba już można pogratulować, lec jutro na betę!
KarolaJ
Ja jutro też idę na betę z tą różnicą że mam nadzieję, że jak najszybciej mi spadnie do 0.. Obym była za miesiąc na tym etapie co Ty
Narazie nie dziękuję jutro beta mi prawdę powie[emoji846]
Ja mam synka i córeczkę cala procedura kosztowała moze nie cale 1000 euro ale to liczę tylko dni w których maz musiał brac wole i nie dostal wynagrodzenia plus badania nie wszystkie pokrywane przed procedura.Wygralam w totolotka doslownieHehe to ja wydałam jakieś 10 tys i mam córeczkę Kto da mniej
Serio, wiem jakie miałam szczęście
U nas na razie też jest coś 9 tys... 3 inseminacje, badania, teraz w trakcie do ivf. Po wszystkim będzie około 11. Oby ta stymulacja a potem transfer się udał, a zdecydowanie nie chodzi tu o kasę... Na razie dajemy radę sami, ale nie daje rady... Nie wiem, jak niektóre z Was mają tyle siły, by walczyć.
Ps: mam wynik testu covid- negatywny! Ale się że szczęścia poryczałam. Oby to był ostatni test, który pokazuje mi wynik negatywny.
Ps: mam wynik testu covid- negatywny! Ale się że szczęścia poryczałam. Oby to był ostatni test, który pokazuje mi wynik negatywny.
kolor nadzieji
Będę trzymać kciuki żeby wszystko się udało[emoji110][emoji3590]
Ja jutro też idę na betę z tą różnicą że mam nadzieję, że jak najszybciej mi spadnie do 0.. Obym była za miesiąc na tym etapie co Ty
KarolinaJ79
Mhhh a już myślałam ze wygrałam ale ja tez nie żałuje ani grosza szkoda tylko ze do pewnych decyzji dojrzałam później niż wcześniejMusze cie zmartwic,spadasz na drugie miejsce,ja stanelam na 50,000 euro.i zaplacilabym to jeszcze raz,nie zaluje ani grosza .
annemarie
A to mozemy sobie reke podac,ale coz...bylo minelo...sa dzieci i to najwazniejszeMhhh a już myślałam ze wygrałam ale ja tez nie żałuje ani grosza szkoda tylko ze do pewnych decyzji dojrzałam później niż wcześniej
reklama
bazylia128
Ciekawe kiedy u nas w PL - chhcceee to obejrzec
Zrobilam dzisiaj cytryne, pomarańcze i mandarynki z gożdzikami w zalewie z cukrem waniliowym w słoiczkach do herbatki wymiataja - polecam
Podziel się: