reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mam pytanie, od niedzieli biorę luteinę 3x1 i od dziś ciagle mam „upławy”, taka rozpuszczona tabletka, jak sprawdziłam to mam w pochwie dużo takiej masy tabletkowej. Co to znaczy? Nie wchłania się? Może coś robię zle?

To co trzeba to ci się wchłania a wypływa ci ta glowna otoczka tabletki ja też tak mam także spokojnie[emoji846] i musisz pamiętać żeby ją aplikować najdalej jak się da[emoji16]
Dziewczyny mam pytanie, od niedzieli biorę luteinę 3x1 i od dziś ciagle mam „upławy”, taka rozpuszczona tabletka, jak sprawdziłam to mam w pochwie dużo takiej masy tabletkowej. Co to znaczy? Nie wchłania się? Może coś robię zle?

Ja miałam identyczna sytacje.
Przez 1.5 miesiaca miałam bakterie i piasek do tego stopnia że mnie kolki chwytały.
Zapisał mi ten sam lek ale tylko jedna saszetkę, bo więcej mogło by zaszkodzić.
Na szczęście po tej 1 saszecce zrobiłam mocz po weekendzie i bakterie się zminiejszyly a u ból mniejszy. Więc uważam, że 6 jest zdecydowanie za duzo.
Dziewczyny napisała do mnie przyjaciółka (ta która jest w 18tc) i jest zmartwiona bo wczoraj była u gina na kontroli i stwierdził jakieś bakterie w moczu. Zapisał jej monural 6 saszetek a ona gdzieś tam wyczytała że to duża dawka i nie jest pewna czy tyle powinna brać. Miała któraś z Was coś takiego lub słyszała ? Bo chciałabym ją jakoś uspokoić a sama nie ogarniam w tym temacie zupełnie nic [emoji45][emoji45]

reklama
Do góry