Świetny pomysł z wodą tak będę robić a jak yo nie pomoże to ta szklankę bede wylewać na mój glupi łebDostajesz zjebki ode mnie Ale mysle ze jestes na tyle madra ze dokonasz wyboru Masz dwojke kochanych dzieci i masz dla kogo ZYC Jak najdluzej Tez kiedys popalalam. Jak rzucalam to za kazdym razem jak mialam ochote wypijalam cala szklanice wody - pomagalo Wiesz ze jak juz zaczniesz to ciezko bedzie skonczyc zreszta nie ma o czym pisac Dasz rade napewno
reklama
Gonia0605
Fanka BB :)
Głupszego sposobu na odegranie się na nim nie mogłaś wybrać... Ja paliłam kiedyś nałogowo.. Od 5 lat nie palę i każdego dnia cieszę się z tego od nowa...Kobiety musze wam sie do czegoś przyznać i liczę ze dostane od was tyle zjeb ze na zawsze o tym zapomnę.Papierosy!!!swinstwo które rzuciłam jakiec 5 lat temu po około 8 letnim paleniu nałogowo.podpalam teraz i zaczęło się ze zwykłej kłótni z mezem (chcialam mu zrobic na złość i poszlam zajarac).Wiem ze jak sie teraz nie opamiętam bede palić.Zaczelam cwiczyc jestem na diecie świetnie mi idzie a pcham sie w to znowu sama nie wiem po co.Zle mi po każdej spalonej fajce a co jakiś czas po nia sięgam. SWOJĄ drogą jaki to zguby nałóg!!!!!
Weź się w garść kobieto...!
nieagatka
Pomijajac juz, ze zabijasz sama siebie, placac przy tym za to niemałe pieniądze to czy przypadkiem nie czeka na Ciebie mrozak? Czemu sama sobie zmniejszasz szansę na to, zeby z Toba zostal? Czemu nie dbasz o swoje zdrowie majac dwójkę malutkich dzieci?Kobiety musze wam sie do czegoś przyznać i liczę ze dostane od was tyle zjeb ze na zawsze o tym zapomnę.Papierosy!!!swinstwo które rzuciłam jakiec 5 lat temu po około 8 letnim paleniu nałogowo.podpalam teraz i zaczęło się ze zwykłej kłótni z mezem (chcialam mu zrobic na złość i poszlam zajarac).Wiem ze jak sie teraz nie opamiętam bede palić.Zaczelam cwiczyc jestem na diecie świetnie mi idzie a pcham sie w to znowu sama nie wiem po co.Zle mi po każdej spalonej fajce a co jakiś czas po nia sięgam. SWOJĄ drogą jaki to zguby nałóg!!!!!
Sorry, ze ostro, ale chccialas zjebke to masz [emoji6]
No zjebka Ci się należy... Doskonale wiesz dlaczego i za co. No głupiaś, że hej.Kobiety musze wam sie do czegoś przyznać i liczę ze dostane od was tyle zjeb ze na zawsze o tym zapomnę.Papierosy!!!swinstwo które rzuciłam jakiec 5 lat temu po około 8 letnim paleniu nałogowo.podpalam teraz i zaczęło się ze zwykłej kłótni z mezem (chcialam mu zrobic na złość i poszlam zajarac).Wiem ze jak sie teraz nie opamiętam bede palić.Zaczelam cwiczyc jestem na diecie świetnie mi idzie a pcham sie w to znowu sama nie wiem po co.Zle mi po każdej spalonej fajce a co jakiś czas po nia sięgam. SWOJĄ drogą jaki to zguby nałóg!!!!!
Ja nigdy nie paliłam, więc może dlatego nie rozumiem, no ale nie rozumiem filozofii palenia tego świństwa...
JestemMama!
W Invimed WrocławTo krotko krwawiłas. Ja w sumie 6 dni.. Jutro idę też jeszcze raz na usg to zobaczymy ile ma Endometrium. Trzymam kciuki za nas i oby grudzień był nasz!
Tak w ogóle to Ty się leczysz w invicta? Czy coś pomieszałam?
bazylia128
Spoookkkooojnie nie masz głupiego łba bo przede wszystkim masz wyrzuty sumienia i szukasz pomocy a woda swietna sprawa bo tylko na zdrowie ci wyjdzie - same plusyŚwietny pomysł z wodą tak będę robić a jak yo nie pomoże to ta szklankę bede wylewać na mój glupi łeb
klaudiaanita
Oj tak ,bardzo !To tak jak ja 16 kontrolne i jakos dwa dni po tobie polowkowe - stresuje sie znowu tym badaniem a ty ?
Życzę nam żeby wszystko było dobrze
Po połówkowych wyluzuje
KarolinaJ79
Problem jest w tym ze wpisując przyczynę zgonu wpisujesz przyczynę pośrednia bezpośrednia i wyjściowa i nie ma znaczenia jak jest wyjściowa tyko ta bezpośrednia czyli masz zawał bez Covid udaje Ci się przeżyć a z wirusem niestety masz małe M2.Szpital za jazdego pacjenta z covidem dostaje dofinansowanie,wiec reszte trzeba sobie dopowiedziec .Mamy kolezanke z bb ktora pracuje na oddziale z covidem,to co opowiada,to mi sie wlosy jeza. Ludzie umieraja z 5 innych powodow,a w papierach wpisuja covid .Na poczatku tego tyg ,bylo glosno z Wroclawia ,ze zmarl 36 lat na korone,go***o prawda i tak to leci.Nie neguje ze korony nie ma,bo jest,ale bym oczekiwala chociaz jasnego podzialu na tych ktorzy faktycznie zmarli w wyniku zapalenia pluc i na tych ktorzy mieli jeszcze inne choroby i korona ich dobila .W ten sposob,tak to liczac za tydzien beda wszyscy w domu siedziec.
Jeżeli ktoś nie widział jak umiera chory na Covid to niech się nie wypowiada czy jest ten wirus czy go nie ma - bo 1 osoba zarazi 100 i z tych 100 umrze 1-2 ludzi i wystarczy. Smierć straszna i samotna niestety a biorąc pod uwagę ze umierają coraz młodsi to to już się robi przerażajace .
reklama
annemarie
Jesli do mnie ,to widzialam juz potwornych smierci bardzo duzo,czesc mojej pracy to hospicjum,oddzial paliatywny i onkologia.I nie jest to temat do licytacji,kto co widzial .Smierc jest zawsze smutna,czesto pelna bolu i samotnaProblem jest w tym ze wpisując przyczynę zgonu wpisujesz przyczynę pośrednia bezpośrednia i wyjściowa i nie ma znaczenia jak jest wyjściowa tyko ta bezpośrednia czyli masz zawał bez Covid udaje Ci się przeżyć a z wirusem niestety masz małe M2.
Jeżeli ktoś nie widział jak umiera chory na Covid to niech się nie wypowiada czy jest ten wirus czy go nie ma - bo 1 osoba zarazi 100 i z tych 100 umrze 1-2 ludzi i wystarczy. Smierć straszna i samotna niestety a biorąc pod uwagę ze umierają coraz młodsi to to już się robi przerażajace .
A to ze szpitale robia przewaly nie jest tajemnica.A zeby stwierdzic faktyczna przyczyne zgonu,musieliby za kazdym razem sekcje zwlok .Ciezko bez tego okreslic przyczyne bezposrednia.
Ostatnia edycja:
Podziel się: