reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ojej, ale reagujecie na moje pytanie. Dobrze przecież nie chcecie to nie odpowiadajcie ;) Dla mnie dorzucajcie to to samo co dokładać ;) no ale każdy ma tam swoją interpretacje.

A jeszcze jak dwa skąpiradła żyją z sobą to wierzcie albo nie - lekko nie jest 😂 😂

Ja miałam betę koło 600 i już doktor skierował mnie na podejrzenie cp bo zobaczył na usg zmianę małą w jajowodzie a to zaczynał sie 2 miesiąc, bieta stała i zarodka nie było w macicy... Także chyba "szczęście w nieszczęściu" że mi to nie pękło... Beta mi w ogóle nie rosła ale lekko już krwawiłam z jajowodu. Plamiłam od samego początku ale tylko to było objawem. W szpitalu potwierdzili cp chodź nawet tam myśleli że to poronienie.

Można :)

No przy takiej różnicy zarobków raczej nie będzie po równo ;)

Wiadomo wszystko zależy od sytuacji.

My póki co zarabiamy po równo.

Fakturę jak dostałam to od razu dałam do rączki "głowie domu" i tyle. Nie pytałam o zdanie. Chce niech płaci 😂 😂
Co do kasy to ja się dopisze bo to historia od zera do bohatera:-) Pierwsza procedura i badania itp ponad 20tys bo badania genetyczne wtedy bardzo drogie były itp. Mąż oszczędności wziął bo ja biedna jak mysz kościelna. Ostatnia procedura to ja więcej zarabiam, wiec wyrównuje się :-)
Swoją droga myslalam, ze tylko ja mam frustre ile kasy na to idzie... Jak ktoś kokosów nie zarabia to naprawdę to leczenie jest nieosiągalne. My mieszkanie wciąż nie wykończone bo wszystko szło na transfery. No, ale ostatnio już sobie łóżko kupiliśmy ;-)))

reklama
Co do kasy to ja się dopisze bo to historia od zera do bohatera:-) Pierwsza procedura i badania itp ponad 20tys bo badania genetyczne wtedy bardzo drogie były itp. Mąż oszczędności wziął bo ja biedna jak mysz kościelna. Ostatnia procedura to ja więcej zarabiam, wiec wyrównuje się :-)
Swoją droga myslalam, ze tylko ja mam frustre ile kasy na to idzie... Jak ktoś kokosów nie zarabia to naprawdę to leczenie jest nieosiągalne. My mieszkanie wciąż nie wykończone bo wszystko szło na transfery. No, ale ostatnio już sobie łóżko kupiliśmy ;-)))
To może na tym nowym łóżku ....😁😁😁

Masz rację. ale ten koszt to z 2 stron. novum za przygotowanie i wysyłkę.a invicta za przyjęcie itp. ale nie miałam siły się z nimi w novum handrolic. trudno przepadlo.
Nie no ja nie oceniam. Zapewne w podobnej sytuacji Całowałabym ich po raczkach, żeby ładnie zapakowali i wysłali. Nawet za kokardkę prezentową bym zapłaciła gdyby sobie zażyczyli :-))

Ale Marcys idzue do szkoły od września 2021 i wtedy miałam wrócić [emoji16]Ale zapowiada się że nie wrócę [emoji6]
Aaa zapomnialam, ze ja trzymasz dluzej w domu. No trudno, jakos to przezyjesz te pare lat więcej w domu [emoji16]
Ja tam blogoslawie i zlobek i szkole teraz [emoji16][emoji16]

reklama
Do góry