reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja też nie wiem czemu te leki takie drogie. Ale najbardziej mnie zaskoczyła cena ovitrelle. W jednej aptece jeden zastrzyk kosztował 80 A w innej 150 i Pani tłumaczyła, że to inny producent i że to nie jest zwykła ampułkostrzylawka 🤷‍♀️ za bardzo nie zrozumiałam o co jej chodzi 🤣🤣

ale to za wszystkie czy za pięć?? :errr: o masakra jakie ceny :errr: to te leki przepraszam ze złota czy co
One dzieci robia ;) Nie wiem chyba z 10 zastrzykow, pozniej jeszcze dokupowalam bo mi zmienial dawke no i dodatkowo olgalutran pod koniec - ty chyba tez jeszcze dostaniesz ;) Wiec tak napewno dokupowalam co mnie wkurzalo bo musialam zamawiac bemfole u siebie z dwudniowym wyprzedzeniem a on tak co wizyte mi zmienial dawki - ale ja bylam ciezki przypadek bo jak bomba zegaraowa z AMH ponad 9 ;)

One dzieci robia ;) Nie wiem chyba z 10 zastrzykow, pozniej jeszcze dokupowalam bo mi zmienial dawke no i dodatkowo olgalutran pod koniec - ty chyba tez jeszcze dostaniesz ;) Wiec tak napewno dokupowalam co mnie wkurzalo bo musialam zamawiac bemfole u siebie z dwudniowym wyprzedzeniem a on tak co wizyte mi zmienial dawki - ale ja bylam ciezki przypadek bo jak bomba zegaraowa z AMH ponad 9 ;)
A no i na koniec chyba ostatniego dnia jakis jeden zastrzyk na D - kupowalam go w klinice to prawie 100 zl za niego dalam ;) To jest teen co sie daje na dokladnie iles godzin przed punkcja na pekniecie ;)

Ceny leków do stymulacji są bardzo drogie ale te po również, 3 razy przed transferem podchodziłam z użyciem decapeptylu a brałam jego po kilka tygodni a opakowanie 7 sztuk 200 pare zł, oczywiście do tego inne leki które tez swoje kosztują a i oczywiście dostawałam nierefundowany clexane, masakra. Dawno już nie podliczałam ale ostatnio jak to zrobiłam 4 miesiące temu to nowe miejskie autko można było już kupić za wydaną kwotę na in vitro

reklama
Ceny leków do stymulacji są bardzo drogie ale te po również, 3 razy przed transferem podchodziłam z użyciem decapeptylu a brałam jego po kilka tygodni a opakowanie 7 sztuk 200 pare zł, oczywiście do tego inne leki które tez swoje kosztują a i oczywiście dostawałam nierefundowany clexane, masakra. Dawno już nie podliczałam ale ostatnio jak to zrobiłam 4 miesiące temu to nowe miejskie autko można było już kupić za wydaną kwotę na in vitro
To mi jedno opakowanie menopuru 1200 starczyło tylko na 4 razy. A cena to ok 1400 zł za opakowanie....

Do góry