reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej. Dziękuję, że pytasz. Czuje się zdecydowanie średnio - jak to na końcówce [emoji6] Mały nie chce domu tymczasowego opuścić więc się jeszcze kulam, ale wg gin na dniach Maluch powinien się pchać na ten świat [emoji4]
To już koncoweczka [emoji846] życzę Ci szybkiego rozwiązania i czekamy na zdjęcia synka [emoji3059]

reklama
Dajcie spokój czarna magia :D

A ile kasy mniej wiecej płaciliście za zastrzyki??

To w ogóle pierwszy raz w życiu będę sobie robiła zastrzyk...
Nie ma strachu... Ja przed pierwszym zastrzykiem cała się telepalam, miał mi maz robić (on wprawiony w zastrzyki bo musiał robić po złamaniach) albo mialam iść do Cioci pielęgniarki. Ale weszłam do lazienki, chyba z dziesięć minut się nad nim modliłam, nim go wbiłam (dodam że wtedy mialam normalny że strzykawki zastrzyk) 🙈 aż co chwile przychodził sprawdzić czy już zrobiłam. W końcu się wbiłam w. Brzuch i jakoś poszło... Nie powiem zeby były przyjemne ale jakoś dalam radę więc i ty dasz. Dodam że bardzo boje się zastrzyków, nie wspomnę o pobieraniu krwi 🙈 był moment że wolałam. Jechav na drugi koniec miasta, zapłacić 2 razy drożej czekać dłużej na wyniki ale mniej bolało 🤣🤣🤣🙈 przy penie mialam też strach bo pierwszy raz wtedy go mialam (przygotowanie do in vitro bo przy inseminacjach mialam normalne zastrzyki) ale szwagier pokazał jak go używać i wysłał mi filmik na YouTube. Dzięki temu wiedziałam jak go urzyc i przestałam się bać że coś zepsuje. Ja osobiście płaciłam mało, nie pamiętam dokładnie ile musiała bym w rachunki spojrzeć ale miałam. Refundację. Ja mialam puregon 😉 coś około 400 zł chyba ale nie jestem pewna, aż jutro sprawdzę. Jeśli ja dalam radę to i ty na pewno dasz. Trzymam kciuki z całych sił ✊✊✊

reklama
Do góry