reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, mam pytanie do tych po przestymulowaniu. Jak było z Waszym okresem po punkcji?
Ja swój pierwszy okres dostałam równe 2 tyg po punkcji. Teraz czekam z niecierpliwością na drugi żeby zacząć przygotowania do transferu. Dziś 32dc a u mnie zero oznak zbliżającego się okresu [emoji85] od owulacji okropnie bolą mnie piersi. Zgaduje, że to przez burze hormonów...
Cykle przed punkcja miałam jakieś 30-33dni. Co za czasy, żeby tak czekać na okres[emoji848][emoji85][emoji1787]

Ja poprzednio czekalam 12 dni
Teraz tez czekam ale jeszcze tydzien.
Cycki mam ogromne, sutki bola, brzuch pobolewa czasem. Tez mam nadzieje ze przyjdzie szybciej... tak przynajmniej mowil lekarz ze powinno byc.
A jak czekasz to mozesz miec pewnosc ze sie spozni.. bo rozumiem ze jestes w cyklu w ktorym byla punkcja?

Dziewczyny, mam pytanie do tych po przestymulowaniu. Jak było z Waszym okresem po punkcji?
Ja swój pierwszy okres dostałam równe 2 tyg po punkcji. Teraz czekam z niecierpliwością na drugi żeby zacząć przygotowania do transferu. Dziś 32dc a u mnie zero oznak zbliżającego się okresu [emoji85] od owulacji okropnie bolą mnie piersi. Zgaduje, że to przez burze hormonów...
Cykle przed punkcja miałam jakieś 30-33dni. Co za czasy, żeby tak czekać na okres[emoji848][emoji85][emoji1787]
Drugi po punkcji U mnie się spóźnił cały tydzień, pierwszy po punkcji dostałam 15 dni później...

Ja poprzednio czekalam 12 dni
Teraz tez czekam ale jeszcze tydzien.
Cycki mam ogromne, sutki bola, brzuch pobolewa czasem. Tez mam nadzieje ze przyjdzie szybciej... tak przynajmniej mowil lekarz ze powinno byc.
A jak czekasz to mozesz miec pewnosc ze sie spozni.. bo rozumiem ze jestes w cyklu w ktorym byla punkcja?
To będzie mój drugi cykl po punkcji. Pierwszy okres po punkcji miałam 05.10.

reklama
Nie kochana, nic takiego nie przyjmowalam. Po punkcji tylko dostinex 2 dni. Jak nie dostanę jutro to chyba się z doktor skontaktuje bo miałam mieć w pt wizytę ale jeśli nie zacznę brać leków to bez sensu ta wizyta.
To nie dobrze - u mnie zawsze sumamed i dodoatkowo duphaston - innaczej pewnie tez bym dlugo czekala - ale napewno za chwilke dostaniesz ;) Tym bardziej ze zawsze mialam hiperke a okres byl jakby duzym oczyszczeniem z tych lekow i wtedy wszystko wracalo do normy. Chociaz zaraz po okresie chodizlam do swojego gina zeby sie skontrolowac bo oczywiscie transfery przekladane. No i gin sam mowil ze jeszcze w cyklu po punkcji jajniki wygladaja na mocno wymeczoone ;) ale pozniej juz wracalam do normy ;)

Do góry