reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, mam pytanie do tych po przestymulowaniu. Jak było z Waszym okresem po punkcji?
Ja swój pierwszy okres dostałam równe 2 tyg po punkcji. Teraz czekam z niecierpliwością na drugi żeby zacząć przygotowania do transferu. Dziś 32dc a u mnie zero oznak zbliżającego się okresu [emoji85] od owulacji okropnie bolą mnie piersi. Zgaduje, że to przez burze hormonów...
Cykle przed punkcja miałam jakieś 30-33dni. Co za czasy, żeby tak czekać na okres[emoji848][emoji85][emoji1787]

reklama
Decyzja podjęta... Zaczynamy od następnego cyklu gdzieś w połowie grudnia. Nie chcę czekać w nieskończoność i tak przez te wszystkie badania mam pół roku przerwy...
No i wspaniałe! Najważniejsze kroki zrobilas! Immunologia i wdrożone leczenie na pewno pomogą i Twój kropek z Tobą zostanie, taki świąteczny mały cud 🎄👶

Dziewczyny, mam pytanie do tych po przestymulowaniu. Jak było z Waszym okresem po punkcji?
Ja swój pierwszy okres dostałam równe 2 tyg po punkcji. Teraz czekam z niecierpliwością na drugi żeby zacząć przygotowania do transferu. Dziś 32dc a u mnie zero oznak zbliżającego się okresu [emoji85] od owulacji okropnie bolą mnie piersi. Zgaduje, że to przez burze hormonów...
Cykle przed punkcja miałam jakieś 30-33dni. Co za czasy, żeby tak czekać na okres[emoji848][emoji85][emoji1787]
A po punkcji nie bralas duphastonu? Ja zawsze przez piec dni dwa razy dziennie i jak tylko odstawilam dostawalam okres. Czesto podaje sie prog na wywolanie okresu.

Ja też jestem przestymulowana. Dopiero 2 dni minęły od punkcji, ale piersi mnie bolą i mam jakiś wzdęty brzuch 🥴 nawet też chciałam poruszyć ten wątek 🤣😅🤣😅

A dlaczego czekasz na drugi okres?😱 po ja w następnym cyklu chciałabym ruszyć do transferu jeśli oczywiście blastki przetrwają. Stresuje się 😵

A po punkcji nie bralas duphastonu? Ja zawsze przez piec dni dwa razy dziennie i jak tylko odstawilam dostawalam okres. Czesto podaje sie prog na wywolanie okresu.
Nie kochana, nic takiego nie przyjmowalam. Po punkcji tylko dostinex 2 dni. Jak nie dostanę jutro to chyba się z doktor skontaktuje bo miałam mieć w pt wizytę ale jeśli nie zacznę brać leków to bez sensu ta wizyta.

reklama
Do góry