kochanka328
Fanka BB :)
Gratulacje dla Was piękny dzień i super wiadomości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chlamydia około 2 tygodnie, chociaż ja miałam wcześniej, a wymaz niby tydzień, ale ja czekałam 2 tygDziewczyny bo ja już zapomniałam, powiedzcie mi ile się czeka na wynik "wymaz w kierunku chlamydii i stopień czystości... Oczywoscie badania skończyły ważność i Nie wiem na kiedy się umówić...
Dziewczyny bo ja już zapomniałam, powiedzcie mi ile się czeka na wynik "wymaz w kierunku chlamydii i stopień czystości... Oczywoscie badania skończyły ważność i Nie wiem na kiedy się umówić...
Ooo to super w takim razie wyrobię się z badaniami na razie nie chce się umawiać żeby znów nie było że muszę ponawiać... Pierw musze ta betę zrobić żeby wiedzieć na czym stoję... mało to wszystko nie kosztuje, więc wolę się wstrzymać ... A na ta resztę kilka dni... Tzn. Mogą juz na drugi dzień być... Dobrze pamiętam??Chlamydia około 2 tygodnie, chociaż ja miałam wcześniej, a wymaz niby tydzień, ale ja czekałam 2 tyg
Ooo to super [emoji6] w takim razie wyrobię się z badaniami [emoji16] na razie nie chce się umawiać żeby znów nie było że muszę ponawiać... Pierw musze ta betę zrobić żeby wiedzieć na czym stoję... mało to wszystko nie kosztuje, więc wolę się wstrzymać ... A na ta resztę kilka dni... Tzn. Mogą juz na drugi dzień być... Dobrze pamiętam?? [emoji6]
Metoda pcr? Ja miałam w tym samym dniu.Dziewczyny bo ja już zapomniałam, powiedzcie mi ile się czeka na wynik "wymaz w kierunku chlamydii i stopień czystości... Oczywoscie badania skończyły ważność i Nie wiem na kiedy się umówić...
Uf... Pamiętam że na jakieś badanie długo czekałam... Ale było to jakiś czas temu... Z tym ze nie pamiętam jakie to było na pewno robiłam je w klinice... DziękujęTe pozostałe miałam też w ten sam dzień do 2h, tylko toxo i różyczka były po 2 dniach
Dokładnie takMetoda pcr? Ja miałam w tym samym dniu.
Uf... Pamiętam że na jakieś badanie długo czekałam... Ale było to jakiś czas temu... Z tym ze nie pamiętam jakie to było [emoji85] na pewno robiłam je w klinice... Dziękuję [emoji8][emoji8][emoji3590]