reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny bo ja już zapomniałam, powiedzcie mi ile się czeka na wynik "wymaz w kierunku chlamydii i stopień czystości... Oczywoscie badania skończyły ważność i Nie wiem na kiedy się umówić...

Ja robiłam w bocianie i wyniki czystości były 2h po badaniu, a chlamydia niby miała być so 2 tyg ale po jakiś 5 dniach wyniki już były.
Dziewczyny bo ja już zapomniałam, powiedzcie mi ile się czeka na wynik "wymaz w kierunku chlamydii i stopień czystości... Oczywoscie badania skończyły ważność i Nie wiem na kiedy się umówić...

Chlamydia około 2 tygodnie, chociaż ja miałam wcześniej, a wymaz niby tydzień, ale ja czekałam 2 tyg🤷‍♀️
Ooo to super 😉 w takim razie wyrobię się z badaniami 😁 na razie nie chce się umawiać żeby znów nie było że muszę ponawiać... Pierw musze ta betę zrobić żeby wiedzieć na czym stoję... mało to wszystko nie kosztuje, więc wolę się wstrzymać ... A na ta resztę kilka dni... Tzn. Mogą juz na drugi dzień być... Dobrze pamiętam?? 😉

Załączniki

• IMG_20201102_085410.jpg
    IMG_20201102_085410.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 52
Te pozostałe miałam też w ten sam dzień do 2h, tylko toxo i różyczka były po 2 dniach
Ooo to super [emoji6] w takim razie wyrobię się z badaniami [emoji16] na razie nie chce się umawiać żeby znów nie było że muszę ponawiać... Pierw musze ta betę zrobić żeby wiedzieć na czym stoję... mało to wszystko nie kosztuje, więc wolę się wstrzymać ... A na ta resztę kilka dni... Tzn. Mogą juz na drugi dzień być... Dobrze pamiętam?? [emoji6]

reklama
To chyba zależy od kliniki. Bocian ma swoje labolatorium to to wszystko idzie dosyć szybko. Jedyne na co dłużej czekałam to genetyka, bo to jest odsyłane do innego labolatorium, ale tego też nie trzeba obowiązkowo robić.

W ogóle siedzę u lekarza i czekam na sprawdzenie czy się wszystko samo oczyściło, oby zabieg nie był konieczny...
Uf... Pamiętam że na jakieś badanie długo czekałam... Ale było to jakiś czas temu... Z tym ze nie pamiętam jakie to było [emoji85] na pewno robiłam je w klinice... Dziękuję [emoji8][emoji8][emoji3590]

Do góry