reklama
Evela.6
Fanka BB :)
Niech się zadomowi[emoji3059][emoji110]Wracam z krokiem do domu z transferu [emoji7]
Evela.6
Wspaniale[emoji3590]grauluje[emoji3059]Melduję się i ja .
6dpt 14
8dpt 48
10 dpt 145 .
Rośnie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] mój cud.
Evela.6
Same piękne wiadomości dzis[emoji3059]Witajcie dziewczyny dziękuję za kciuki i miłe słowa u nas serducho bije prawidłowo [emoji4][emoji173][emoji173] koniec wizyt w klinice oby dalej wszystko tak dobrze szło teraz wiadomo strach przed prenatalnymi...
katherinnn
Mam wynik bety
11 dpt beta hcg 123,18❤
Zarodki 3dniowe
11 dpt beta hcg 123,18❤
Zarodki 3dniowe
katherinnn
Pola87
Hej sporo zależy moim zdaniem od indywidualnych predyspozycji i szczęścia , niestety nie ma czegoś takiego że w klinice x udaje się za pierwszym razem. Osobiście to mój 4 transfer i jak na razie wszystko jest ok 8tc a przeszłam z Bo.ciana do No.vum zależy tez jaki jest powód bezpłodności i czy chcesz np badać zarodki przed podaniem bo nie we wszystkich klinikach można
Dziewczyny, ile razy podchodziłyście do transferu? Który okazał się u Was tym udanym? W jakich klinikach się leczycie? Zastanawiam się nad wyborem.
Wesoła_Aga
Ale dziś mamy piękne wiadomości !! Brawo kobietki !!
pauli890
Gratuluję Dwa powody by się cieszyć, a krwiakiem póki co się nie martw! Czekaj na rozmowę z lekarzem, krwiaki się mogą wchlonąć więc głowa do góry!Witajcie dziewczyny i dziekuję za pamieć
Już jestem po USG i oczywiscie jak to przy in vitro wiadomości muszą byc dwie, jedna dobra druga zła
No wiec dobra jest taka, że widać dwa pecherzyki ❤❤, które są troszke mniejsze niż powinny - bo 5 tydz 2 dzień a według zapłodnienia komórek powinien być 5 tydz 5 dzień, ale to szczegół, wiem, ze miałam późno implantację, dopiero 4-5 dni po transferze 5 dniowych blastek, wiec moze to normalne ze są mniejsze. Bardziej martwi mnie fakt, że ta ciemna przestrzeń to krwiak. Nie chcę czytac w necie na ten temat, bo wiem, że spanikuję, wiec czekam na telefon od mojego lekarza i zobaczymy co on powie. Bo w czasach covidowych u mnie rano robią badania i USG a lekarz dzwoni później.
Dziewczyny jeśli miałyście krwiaka w ciąży napiszcie jak to było, czy sam Wam sie wchłonął czy zaczęłyscie krwawic. Ehh... nie można ciaży po in vitro przeżyć w spokoju
Niech się rozgości i zostanie z Tobą na długie miesiąceWracam z krokiem do domu z transferu
Cudnie! Gratulacje Mamusiu!!Witajcie dziewczyny dziękuję za kciuki i miłe słowa u nas serducho bije prawidłowo ❤❤ koniec wizyt w klinice oby dalej wszystko tak dobrze szło teraz wiadomo strach przed prenatalnymi...
same dobre wieści!!Ale dzień, extra dziewczyny!Mam wynik bety
11 dpt beta hcg 123,18❤
Zarodki 3dniowe
@Brakujemiwiary kiedy będziesz miała wyniki bety? Nie martw się nawet jeśli nie spadła, nawet gdyby miało być kolejne podejście w styczniu, lutym... może epidemia się uspokoi, może to będzie lepszy czas? Tam u góry ktoś ma plan, uwierz w to!
reklama
pauli890
Re-we-la-cja!Melduję się i ja .
6dpt 14
8dpt 48
10 dpt 145 .
Rośnie mój cud.
Podziel się: