reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Oczywiście weszła ustawa o ograniczeniu zabiegów itp ale to tak jak z ilością zapładnianych lub podanych zarodków, lekarz wpisze w formularzu, że była taka konieczność bo np leczenie przyniosło bardzo rokujące efekty na zakończenie transferu sukcesem i już :)
Boziu uspokoiłaś mnie, też się bałam ze mogą teraz zamknac kliniki znów... Chociaż dla nich to kupa kasy... I pewnie będą zwlekać do końca...

reklama
Oczywiście weszła ustawa o ograniczeniu zabiegów itp ale to tak jak z ilością zapładnianych lub podanych zarodków, lekarz wpisze w formularzu, że była taka konieczność bo np leczenie przyniosło bardzo rokujące efekty na zakończenie transferu sukcesem i już :)
Uff... Mogę już spać spokojnie 😉 jeszcze w poniedziałek na wizycie zapytam lekarza czy nie mają planów pozamykać klinik. Ja już odliczam dni do poniedziałku żeby tylko usłyszeć czy wszystko ładnie się oczyściło i czy jest możliwość że transfer w grudniu będzie mógł się odbyć...

Kurcze, ja już od 16 tygodnia praktycznie czuje jak mnie coś tam przyciska w środku i mam takie wrażenie że mnie ciągle w środku kopie i mi przyciska na różne wewnętrzne organy 🤦‍♀️ Widocznie bardzo ruchliwe te moje maleństwo, tak mi daje w kość że się w głowie nie mieści 😁
Ale na szczęście troszkę lepiej się czuje i już nie wymiotuję dzisiaj.. Mam nadzieję że się utrzyma i że troszkę będę miała szanse przytyć i w końcu odżyć troszkę 😊
Ja też tak poczułam wcześnie, tylko nie wiedziałam od razu, że to dzieciatko ☺️ także to raczej maleństwo się już rusza. Oby już Ci te wymioty na stałe przeszły ✊🏻

Ok to dobrze, dziękuję 😘
Bo już się zaczelam martwić że raz się wierci jak szalone a później wcale 🙂
Ja miałam tak, że czułam np raz na trzy dni nawet! W między czasie coś bardzo słabego czasem raz dziennie. Teraz 20+0 i już jest tak, że młodego czuję kilka razy dziennie, ale to od kilku dni dopiero i oczywiście nie widzę jeszcze w tym niczego regularnego ☺️ każda z nas może zacząć czuc ruchy w innym czasie i z inną częstotliwością 🤷🏻‍♀️

reklama
Do góry