Ja dopiero pierwszy raz poczułam w 19 tygodniu wieczorem jak już się położyłamHej Dziewczyny, mam pytanko czy w 17 tygodniu ciąży powinnam często czuć ruchy w brzuchu??
reklama
A ja nie byłam nowym pacjentem i moja klinika się zamknęła, transfery miały tylko kobiety z postępująca endometrioza i kobiety, które przebyły leczenie onkologiczneBoziu uspokoiłaś mnie, też się bałam ze mogą teraz zamknac kliniki znów... Chociaż dla nich to kupa kasy... I pewnie będą zwlekać do końca...
Także ja miałam podjeść do transferu w marcu a zamknęli wszystko i podeszłam dopiero w czerwcu ...
Ja też tak poczułam wcześnie, tylko nie wiedziałam od razu, że to dzieciatko ☺ także to raczej maleństwo się już rusza. Oby już Ci te wymioty na stałe przeszły
Dziękuję kochana
Ostatnia edycja:
Ja miałam tak, że czułam np raz na trzy dni nawet! W między czasie coś bardzo słabego czasem raz dziennie. Teraz 20+0 i już jest tak, że młodego czuję kilka razy dziennie, ale to od kilku dni dopiero i oczywiście nie widzę jeszcze w tym niczego regularnego ☺ każda z nas może zacząć czuc ruchy w innym czasie i z inną częstotliwością
Ok dobrze wiedzieć Dziękuję
Ja dopiero pierwszy raz poczułam w 19 tygodniu wieczorem jak już się położyłam
Oo no widzisz, każdy inaczej Ja myslalam na początku ze sobie wmawiam, ale naprawdę czuje tak jakby ktoś mi dosłownie,, deptał,, po jajnikach I od czasu do czasu bulgotanie co pewnie są jelita... Ale mam wrażenie że dzidzia się rozpycha i robi sobie miejsce bo pewnie jest jej strasznie trudno bo tak schudłam że teraz dzidzia rośnie i będę coraz bardziej ja czuła
Pola87
Fanka BB :)
To jak widać zależy tez dużo od kliniki ja nie byłam żadna z tych pacjentek
A ja nie byłam nowym pacjentem i moja klinika się zamknęła, transfery miały tylko kobiety z postępująca endometrioza i kobiety, które przebyły leczenie onkologiczne
Także ja miałam podjeść do transferu w marcu a zamknęli wszystko i podeszłam dopiero w czerwcu ...
Ale to bulgotanie to napewno ruchy maleństwaOo no widzisz, każdy inaczej Ja myslalam na początku ze sobie wmawiam, ale naprawdę czuje tak jakby ktoś mi dosłownie,, deptał,, po jajnikach I od czasu do czasu bulgotanie co pewnie są jelita... Ale mam wrażenie że dzidzia się rozpycha i robi sobie miejsce bo pewnie jest jej strasznie trudno bo tak schudłam że teraz dzidzia rośnie i będę coraz bardziej ja czuła
Bo u mnie dwie koleżanki są w ciąży i mówiły dosłownie to samo i lekarz im powiedział, że właśnie tak na początku wyglądają ruchy takie bulgotanie
Ale to bulgotanie to napewno ruchy maleństwa
Bo u mnie dwie koleżanki są w ciąży i mówiły dosłownie to samo i lekarz im powiedział, że właśnie tak na początku wyglądają ruchy takie bulgotanie
No też mi się właśnie tak wydaje
Fajne uczucie
Pchełka216
hej. A możesz napisać jakie miały oznaczenia i z której doby?Dziewczyny czy któraś z was miała podane zarodki z fragmentacja i się udało?
reklama
katherinnn
Podziel się: