reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Boziu uspokoiłaś mnie, też się bałam ze mogą teraz zamknac kliniki znów... Chociaż dla nich to kupa kasy... I pewnie będą zwlekać do końca...
A ja nie byłam nowym pacjentem i moja klinika się zamknęła, transfery miały tylko kobiety z postępująca endometrioza i kobiety, które przebyły leczenie onkologiczne
Także ja miałam podjeść do transferu w marcu a zamknęli wszystko i podeszłam dopiero w czerwcu ...

Ja miałam tak, że czułam np raz na trzy dni nawet! W między czasie coś bardzo słabego czasem raz dziennie. Teraz 20+0 i już jest tak, że młodego czuję kilka razy dziennie, ale to od kilku dni dopiero i oczywiście nie widzę jeszcze w tym niczego regularnego ☺ każda z nas może zacząć czuc ruchy w innym czasie i z inną częstotliwością 🤷🏻‍♀️

Ok dobrze wiedzieć 😊 Dziękuję 😘

Ja dopiero pierwszy raz poczułam w 19 tygodniu wieczorem jak już się położyłam 😁

Oo no widzisz, każdy inaczej 😊 Ja myslalam na początku ze sobie wmawiam, ale naprawdę czuje tak jakby ktoś mi dosłownie,, deptał,, po jajnikach 😁 I od czasu do czasu bulgotanie co pewnie są jelita... Ale mam wrażenie że dzidzia się rozpycha i robi sobie miejsce bo pewnie jest jej strasznie trudno bo tak schudłam że teraz dzidzia rośnie i będę coraz bardziej ja czuła 🙂

To jak widać zależy tez dużo od kliniki ja nie byłam żadna z tych pacjentek
A ja nie byłam nowym pacjentem i moja klinika się zamknęła, transfery miały tylko kobiety z postępująca endometrioza i kobiety, które przebyły leczenie onkologiczne
Także ja miałam podjeść do transferu w marcu a zamknęli wszystko i podeszłam dopiero w czerwcu ...

Oo no widzisz, każdy inaczej 😊 Ja myslalam na początku ze sobie wmawiam, ale naprawdę czuje tak jakby ktoś mi dosłownie,, deptał,, po jajnikach 😁 I od czasu do czasu bulgotanie co pewnie są jelita... Ale mam wrażenie że dzidzia się rozpycha i robi sobie miejsce bo pewnie jest jej strasznie trudno bo tak schudłam że teraz dzidzia rośnie i będę coraz bardziej ja czuła 🙂
Ale to bulgotanie to napewno ruchy maleństwa
Bo u mnie dwie koleżanki są w ciąży i mówiły dosłownie to samo i lekarz im powiedział, że właśnie tak na początku wyglądają ruchy takie bulgotanie 😁

reklama
Dziewczyny, no i zrobiłam tego sikacza. 9dpt 3dniowych zarodków. Betę mam robić dopiero we wtorek. Cieszyć się?

Załączniki

• 20201031_064720.jpg
    20201031_064720.jpg
    996,9 KB · Wyświetleń: 155
Do góry