reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny a tak się zastanawiam. Bo mam wizytę we wtorek, miałam dostać już leki na stymulację. Czy to możliwe, jeśli wczoraj dostałam @ po braniu tabletek anty? Jestem na zastrzykach z gonadotropiny czy jakoś tak.
W sensie, przy inseminacji leki zaczynałam brać w pierwszych dniach @...
Czy coś źle zrozumiałam, czy dzięki zastrzykom nie ma znaczenia kiedy wizyta dokładnie? Bo przecież wiedział, że na wizycie nie będę w pierwszych dniach @...
Powinnam dzwonić do kliniki i prosić o kontakt z lekarzem?
A jakim protokołem idziesz? Długim czy krótkim?

reklama
mam pytanie jesli chodzi o werfikacje bo sa 3 która już daje nadzieje .? że małe bąbelki sa ze mną . jestem dzis 2 dzień po zabiegu i co jakiś czas mam skurcz. a nospe biore tak jak mi lekarz przepisał . nawet herbate rumiankowa pije . boje sie ze to zły juz znak

mam pytanie jesli chodzi o werfikacje bo sa 3 która już daje nadzieje .? że małe bąbelki sa ze mną . jestem dzis 2 dzień po zabiegu i co jakiś czas mam skurcz. a nospe biore tak jak mi lekarz przepisał . nawet herbate rumiankowa pije . boje sie ze to zły juz znak
Z tego, co czytałam, to takie skurcze są normalne. Więc nie nakręcają się, będzie dobrze 🙃
Chciałabym być już na tym etapie.

reklama
Ja też długim jechałam to na początku antyki, później gonapeptyl, później menopur. Przed punkcja że względu na możliwość hiperki miałam dostinex.

Do góry