reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Zdziwiła byś się że są obrońcy życia co chcą je odebrać..... Ona interesowała się tematem ....I straszne rzeczy mi przesyłała co ludzie piszą....Serio? Chore zarodki do adopcji?
Ewunka
Uszy do góry.Powiem Wam, że już jestem wykończona robieniem sobie zastrzykow przez 20 dni
Ja przy córce robiłam do 10 tc 2 dziennie A do rozwiązania ciąży 1 dziennie.
Teraz też 1 dziennie przez całą ciążę.
Pola87
Dasz radę po ponad 200 sztukach tez już mam dosyć ale na szczescie jeszcze tylko ponad 7 miesięcy codziennych
Powiem Wam, że już jestem wykończona robieniem sobie zastrzykow przez 20 dni
Evela.6
Nie słyszałam o tej metodzie ale sprawdzę w PL sklepie czy mają wodę utleniona bo mi zawaliło gardło i nic nie pomaga a w pn do PL lecę [emoji85]Niezawodna jest. 1 łyżka od zupy na pół szklanki wody i płuczesz. Najgorsze anginy tym leczyłam i dzięki temu nie miałam zapaleń ucha. Wiadomo pyszne to to nie jest, ale pomaga
Liv26
U mnie pępek został na swoim miejscu, moze tylko sie w boki rozciągnął podczas rosniecia brzuszka a ta linia tez jeszcze mi sie nie pojawila a to juz 36 tydzien w poprzednich dwoch ciążach również jej nie mialamNo ok juzpisze U mnie to od samego poczatku to slabo wyglada jakbym miala wzdecie @zrezygnowana kochana ja tez wlasnie znam kilka osob po kotrych od razy widac ciaze a u mnie to taki ten brzuszek na wysokosci pepka sie zrobil taki spiczasty Wiec too nie prawda jak mowia ze na dziewczynke wchodzi w ciebie a na chlopaka masz pilke - wyglada na to ze bede miala wlasnie taka pileczke I tak na szybko sie jeszcze zapytam O CO CHODZI Z TYMI PEPKAMI W CIĄŻY Jak patrze na jakies zdjecia to te kobiety maja takie wystajace pepki One pozniej tak wychodza u kazdej? JA nie chce tego Czy to sie pozniej jakos wessie czy tak zostaje? I kiedysie robi ta linia na brzuchu? U mnie oczywiscie brak jeszcze jakichkolwiek ruchow.
Evela.6
Dasz rade[emoji846] oby były efekty[emoji110]Powiem Wam, że już jestem wykończona robieniem sobie zastrzykow przez 20 dni [emoji3061]
reklama
W sobotę się okaże Co z tego będzie.Dasz rade[emoji846] oby były efekty[emoji110]
Podziel się: