reklama
Dzień dobry :-)
Mikimo nawet nie chce sobie wyobrażać co przeżyłaś! Z całego serca życzę żebyś już żadnych stresów nie miała!
Zuzia ja też od samego rana zaciskam kciuki &&&&&
Hmmm czy któraś robi dzisiaj betę??? wydawało mi się, że razem z Zuzią jeszcze któraś będzie potrzebowała kciuki :-) ale mogłam coś pomieszać
Beta a czy Ty posłuchałaś się dziewczyn? I poszłaś zrobić betę? Dziewczyn lepiej się słuchać! hehe jak to groźnie zabrzmiało :-) a one są takie kochane...
Mikimo nawet nie chce sobie wyobrażać co przeżyłaś! Z całego serca życzę żebyś już żadnych stresów nie miała!
Zuzia ja też od samego rana zaciskam kciuki &&&&&
Hmmm czy któraś robi dzisiaj betę??? wydawało mi się, że razem z Zuzią jeszcze któraś będzie potrzebowała kciuki :-) ale mogłam coś pomieszać
Beta a czy Ty posłuchałaś się dziewczyn? I poszłaś zrobić betę? Dziewczyn lepiej się słuchać! hehe jak to groźnie zabrzmiało :-) a one są takie kochane...
madzialenak
mama na pełen etat
Dzień dobry
Zuzia kciuki za transfer zaciśnięte z całych sił, za 3 godziny będziesz już w ciąży.
Gotadora na pewno przyrost będzie mega
U mnie tez słonko świeci, ale za to wiatr mocno wieje :-( Ja dzisiaj jadę w odwiedziny do koleżanki :-)
Miłego dnia dziewuszki, dużo uśmiechu na buzi :-)
Zuzia kciuki za transfer zaciśnięte z całych sił, za 3 godziny będziesz już w ciąży.
Gotadora na pewno przyrost będzie mega
U mnie tez słonko świeci, ale za to wiatr mocno wieje :-( Ja dzisiaj jadę w odwiedziny do koleżanki :-)
Miłego dnia dziewuszki, dużo uśmiechu na buzi :-)
madzialenak
mama na pełen etat
Lawendowy Sen ja to się wczoraj dziwiłam czemu się nie odzywasz, przecież do niepodobne do Ciebie a tu się okazuje, że internet nawalił
Powiedz jak sprawy w pracy się mają?
Powiedz jak sprawy w pracy się mają?
reklama
zuzia - trzymam za Ciebie ogromne i mocne kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Życzę Ci by bączek już z Tobą został na całe 9 m-cy po tej stronie brzuszka!!!!!
gotadora - u mnie też piękne słoneczko, a wczoraj było 11 stopni!! Podobno za tydzień wiosna!! Yupiiii!!! Nie mogę się doczekać. Może wtedy senność mi minie bo np. wczoraj miałam kryzys, spałam od 16 do 19, później kolacja od M i z powrotem spać do rana. Mało tego, rano nie mogłam się zwlec z łóżka. Jak niedźwiedź w zimie :-):-)
lawendowy - śliczny buziaczek!! Tobie również życzę miłego dnia!!!!!!!!!!!!
gotadora - u mnie też piękne słoneczko, a wczoraj było 11 stopni!! Podobno za tydzień wiosna!! Yupiiii!!! Nie mogę się doczekać. Może wtedy senność mi minie bo np. wczoraj miałam kryzys, spałam od 16 do 19, później kolacja od M i z powrotem spać do rana. Mało tego, rano nie mogłam się zwlec z łóżka. Jak niedźwiedź w zimie :-):-)
lawendowy - śliczny buziaczek!! Tobie również życzę miłego dnia!!!!!!!!!!!!
Podziel się: