reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kinga, Milagros, Madzialenak, Mikimo, Gosia dzięki dziewczyny za odp. Tak własnie zrobię pójdę 3 i 6 dpt a później już zbadam betę wg zaleceń lekarza, co do progesteronu to ile powinien wynosić, w tych dniach po transferze?Ja przyjmuję 3x2 duphaston i 3x2 luteina dopochwowa. Dawka dwukrotnie większa niż przy pierwszym transferze.

Jesteście skarbnicą wiedzy:tak:

Mania
, szczerze powiem ja po punkcji czułam się fatalnie, miałam hiperke i źle zniosłam narkozę, w sumie trwało to 5 dni, 6 już wróciłam do pracy. Ale, kazdy organizm jest inny i możesz czuć się super.

Moje też podrosły dzieciaczki po rozmrożeniu. Przed mrożeniem zarodeczki miały po 6-8 komórek. Odmrożone zostały dzień wcześniej przed transferem. Przy transferze już wyglądały tak :
Zobacz załącznik 542433

Dzisiaj jestem już po HCG i progesteronie. HCG mam 165 :-) i progesteron 63,8 nmol/l. Także troszkę jeszcze mam podniesioną luteinę i mam sprawdzić w piątek czy ilość progesteronu będzie koło 80. Jeżeli będzie wszystko w porządku to wizyta będzie koło 11 marca :-D:-D:-D

Hej dziewczyny...

Kurcze dziewczyny sorki ze ja dzisiaj nie nadrobie zaleglosci tak zajelam sie dzisiaj sprzataniem, gotowaniem i pieczeniem ze zasnelam na mala drzemke i dopiero teraz sie obudzilam - kurde pewnie w nocy bedzie ciazko;-)

Prosze Was jutro o trzymanie kciukow za mnie - na 12 jade po moje malenstwo:) Fluidki tez mile widziane - odezwe sie jak wroce. Milej nocki i dozobaczenia w ciazy;-)

reklama
Martka, co prawda nie powiedziałam Wam "ostatecznego" DOBRANOC,
ale za to, od samego świtu, mówię Wam, głośne i wyraźne DZIEŃ DOBRY :-)

Zuzia, za Ciebie trzymam kciuki. Zabierz Maleństwo i wracajcie do domu:-D

Trzymajcie się cieplutko.
Buziole:-)

stylowi_pl_dziecko_4047505.jpg

Do góry