reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gosia_1983 - on przyjmuje jeszcze w jednym miejscu. Nie tak jak na necie napisane. Zapomniałam gdzie. Duża przychodnia z różnymi lekarzami.
Ja jak szukalam kliniki i lekarza to w ten sposób i mialam na poczatku iść do dr Gizlera ale trzeba było długo czekać i dlatego jestem u dr Zórawskiego

Ostatnia edycja:
reklama
prosze mi tu powiedziec szybko czemu ciazoweczek nie ma jeszcze na ciezaroweczkach?! no ja sie pytam..:-D chyba musze pogonic troche:-D;-)

Dziewczyny Kochane! Przepraszam Was, że tak zniknęłam bez słowa. Niestety wylądowałam w szpitalu ze sporym krwawieniem. Byłam pewna, że to koniec... Na szczęście po dniach nerwówki jeden Maluch twardo się trzyma. Ma już 2 cm i serce jak dzwon. Po drugim ... niestety nie zostało śladu. Widocznie tak miało być. Biorę się za nadrabianie zaległości :tak:

Dzięki ;-)
Widzę, że u Ciebie Oskaa wspaniałe wiadomości!

Gotadora
gratuluję dwóch Maleństw!!! Oby zdrowo rosły!

Kinga
zaciskam za Malucha

milagros gratulacje!!!! I niech hiperka szybko znika!!! Leż dużo jak możesz.

Sony
niech dalej rośnie zdrowy Maluch!

agapl
a kiedy Ty się wybierasz na podglądanie???

Przepraszam, że tak wyrywkowo, ale na szybko tylko niektóre podpisy przejrzałam :zawstydzona/y:. Obiecuję poprawę :tak:, żebym wiedziała za kogo kciuki a komu już gratulować. Bo tydzień nieobecności to tutaj jak wieki :szok:

reklama
Oskaa gratuluję ♥, teraz już ciesz się ciążą :-)

Mikimo dobrze, że maluch silny i ma się dobrze. Czy wiesz skąd te krwawienie?

Zuzia
jutro trzymamy kciuki za Twój transfer &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

Malinuś
odpoczywaj i dbaj o siebie i maluszka, aby pozostał u mamusi na 9 m-cy

Ostatnia edycja:
Do góry