reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O matko! Trzeba się wykurować 💉💊 Mi ostatnio w klinice zmierzyła temperaturę na szyi, z której właśnie zdjęłam szalik, a jechałam ponad 20min taxą i było 37,5 :-D Ja w szoku, ale zmierzyła jeszcze na czole i było 36,6 :-) :) Najlepsze jest to, że kiedyś do przychodni przychodziło się jak się było chorym, teraz chorych, w sensie z temperatura nie wpuszczają 🙈
ja ostatnio mialam 33,5 :o

reklama
Mocniejsza no spa nie zaszkodzi, ewentualnie dwie łyknij a szansa zawsze jest 🙂trzymam kciuki
Moje kochane... pisze bo oszaleje...
jestem 4dpt dwóch pięciodniowych świeżych blastek. Od czasu transferu bolą mnie jajniki i mam lekkie skurcze macicy czasem sa mocniejsze, no spa mało pomaga, zmniejsza ból. Zastanawiam się czy kupic mocniejszą ? Bóle mogą być po punkcji ? jest szansa żeby sie zagnieździły czy raczej nie mieć nadziei przy takich bólach ? Miał ktoś już tak ?

Jak coś mi dziś mąż kupował Mustelle za 53,99 w Rossmannie za 250ml wiec cena całkiem chyba niezła
Super 🥰 Oo czyli ty pierwsza z nas będziesz mieć połówkowe:) Powiem Ci że też mam stresik 🙈 Ja się jutro też wybieram coś kupić z Mustelli przeciw rozstępom bo już mam taki brzuch napięty że mi się palec prawie do pępka nie mieści hehe i jakieś naturalne kosmetyki do twarzy
To się trochę ponudzisz ze mną ;)

Dziewczyny powiedzcie mi (pytanie do tych ktore też to przechodziły... 😭) kiedy wy dostałyście @ po poronieniu... Eh... Mam milion myśli na minutę... Z jednej strony chciała bym nie przestawać brac leków... Bo może akurat serduszko się pojawi... A z drugiej nie chce tego odwlekać... Strasznie to wszystko boli, ale wiem że z czasem będzie mi lepiej... I w końcu spełni się moje największe marzenie.... Nie wiem kiedy znów podejdziemy do tematu... Czy to będzie jeszcze w tym roku, czy w następnym ale podejdziemy na pewno. Mamy olbrzymie wsparcie w rodzinie (właśnie siostra wyszła odemnie) długo rozmawiałyśmy, płakałyśmy, śmiałyśmy się ( był moment że dzięki niej przestawałam myśleć o dzisiejszej wizycie) aż zrozumiałam że na pewno wrócę do gry, tylko nie wiem kiedy to będzie 😔😔😔

ja bralam i heparyny 0,4 i acard 75 - pozniej jak mialam krwiaka - odstawil mi acard a heparyne zwiekszyl do 0,6 ampulka, No i teraz w sumie 3 razy pod rzad na wiziycie mialam cisnienie wysokie, zwlaszcza to dolne na 100 - i mi dal acard 150. Juz wczesniej pisalam ze cos mam z tym cisnieniem - czasami bole glowy wiec dobrze ze mi go dal. Poza tym u mnie bialko wyszlo na 0,75 a powinno byc niby od kolo 1 i wiarze sie to z lozyskiem wiec dobrze jest brac ten acard. Progesteron teraz mam luteina 2x100 rano, wieczor i duphaston 3 x dziennie i tak juz zostanie.
Ja biorę accard 150 z uwagi na prawdopodobnstwo stanu przedrzucawkowego. Moję cisnienie mam w normie Ciekawe bo ja chwaliłam ten accard lekarzowi że mam takie niskie ciśnienie a ona na to że accard nie obniza mi ciśnienia. Hmmmm . Cieszę się dobrymi sieciami. Powodzenia na połowkowym.

Dziewczyny powiedzcie mi (pytanie do tych ktore też to przechodziły... 😭) kiedy wy dostałyście @ po poronieniu... Eh... Mam milion myśli na minutę... Z jednej strony chciała bym nie przestawać brac leków... Bo może akurat serduszko się pojawi... A z drugiej nie chce tego odwlekać... Strasznie to wszystko boli, ale wiem że z czasem będzie mi lepiej... I w końcu spełni się moje największe marzenie.... Nie wiem kiedy znów podejdziemy do tematu... Czy to będzie jeszcze w tym roku, czy w następnym ale podejdziemy na pewno. Mamy olbrzymie wsparcie w rodzinie (właśnie siostra wyszła odemnie) długo rozmawiałyśmy, płakałyśmy, śmiałyśmy się ( był moment że dzięki niej przestawałam myśleć o dzisiejszej wizycie) aż zrozumiałam że na pewno wrócę do gry, tylko nie wiem kiedy to będzie 😔😔😔
Bardzo mądre kochana. Trzymam kciuki

Od odstawienia leków poroniłam 7 dnia wieczorem, na szczęście samoistnie obeszło się bez zabiegu. Po krwawienia należy się zgłosić na USG czy wszystko się oczyściło i na pewno odczekać z kolejnym podejściem w zależności od poronienia. Jest to bardzo przykry moment nie wiem czy można tak to określić bo żaden moment na to nie jest dobry ale myśle że łatwiej pogodzić się ze stratą w I trymestrze niż w kolejnych. Ściskam cieplutko

reklama
Czesc ;) jestem nowa witam wszytskie staraczki ;) mam pytanie do tych doswiadczonych staraczek. 14 dni po transferze dwoch trzydniowych zarodzarodkow zrobilam hcg wyszla mi ponad 90. Jestem swirusem i 16 dnia zrobilam juz sama bete hcg ktora wyszla troche ponad 95mlu. Dzisja poworzylam wynik po 48 godz i niestety spadla do 65mlu. Czy mial ktos taki przypadek. ? Chyba cos niedobregi sie dzieje :(

Do góry