@Camilleka wracam z grzybów i są są pikne
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Kochana a mozesz jeszcze mi napisac co ty stosowalas na brzuszek bo ja musze o czyms pomyslec a chyba sie boje takich silnyc balsamow.@Camilleka wracam z grzybów i są są pikne
Kochane mam pytanie jestem na przełomie 6/7tc dzisiaj rano kręciło mi się trochę w głowie a przed chwila o mały włos nie zemdlałam (normalnie jadłam, piłam byłam na spacerze ) wizytę mam za 10 dni czy powinnam przyspieszyć czy tez tak miałyście ?
Omdlenia w ciąży do końca 18 tc są normalne. Ja też miałam odloty i moja gin mówiła, że jak raz zemdlałam to do końca 18 tc będzie mi się to powtarzać i nie mam się martwić, maluchowi nic się nie stanie
Margoolcia
U mnie 10 dpt widać było pęcherzyk. A serce z zarodkiem zdaje się 28 dpt.Dziewczyny jak liczycie tygodnie ciąży po in vitro i kiedy widoczny był na usg zarodek a kiedy serce?
Ania.Wiosenka
Witajcie dziewczyny
Dołączam do Was ponieważ w ten poniedziałek miałam transfer dwóch zarodków. Ponieważ miałam wszelkie możliwe symptomy a dziś jeszcze niesamowite mdłości postanowiłam sprawdzić testem z moczu i wyszły dwie kreski ciążowa słabsza od kontrolnej ale wyraźna Jutro mam też weryfikację , wiec trzymam kciuki żeby beta była ładna
Dołączam do Was ponieważ w ten poniedziałek miałam transfer dwóch zarodków. Ponieważ miałam wszelkie możliwe symptomy a dziś jeszcze niesamowite mdłości postanowiłam sprawdzić testem z moczu i wyszły dwie kreski ciążowa słabsza od kontrolnej ale wyraźna Jutro mam też weryfikację , wiec trzymam kciuki żeby beta była ładna
Pola87
O jak super to wspaniała wiadomość ja na szczęście mdłości dostałam 4 tyg po transferzeWitajcie dziewczyny
Oooooo cudownie zazdroszczę [emoji4] tak pozytywnie ja miałam transfer we wtorek a wczoraj u mnie biel na teście [emoji17]Witajcie dziewczyny
Pola87
Kochana jeszcze nie wszystko stracone kiedy bete robisz ?Oooooo cudownie zazdroszczę [emoji4] tak pozytywnie ja miałam transfer we wtorek a wczoraj u mnie biel na teście [emoji17]
reklama
Pola87
Kto robi testy po 4 dniach ? GłupolOooooo cudownie zazdroszczę [emoji4] tak pozytywnie ja miałam transfer we wtorek a wczoraj u mnie biel na teście [emoji17]
Podziel się: