reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane mam pytanie jestem na przełomie 6/7tc dzisiaj rano kręciło mi się trochę w głowie a przed chwila o mały włos nie zemdlałam (normalnie jadłam, piłam byłam na spacerze ) wizytę mam za 10 dni czy powinnam przyspieszyć czy tez tak miałyście ?

Omdlenia w ciąży do końca 18 tc są normalne. Ja też miałam odloty i moja gin mówiła, że jak raz zemdlałam to do końca 18 tc będzie mi się to powtarzać i nie mam się martwić, maluchowi nic się nie stanie 😊

Witajcie dziewczyny
Dołączam do Was ponieważ w ten poniedziałek miałam transfer dwóch zarodków. Ponieważ miałam wszelkie możliwe symptomy a dziś jeszcze niesamowite mdłości postanowiłam sprawdzić testem z moczu i wyszły dwie kreski :) ciążowa słabsza od kontrolnej ale wyraźna :) Jutro mam też weryfikację , wiec trzymam kciuki żeby beta była ładna :)

Witajcie dziewczyny
Dołączam do Was ponieważ w ten poniedziałek miałam transfer dwóch zarodków. Ponieważ miałam wszelkie możliwe symptomy a dziś jeszcze niesamowite mdłości postanowiłam sprawdzić testem z moczu i wyszły dwie kreski :) ciążowa słabsza od kontrolnej ale wyraźna :) Jutro mam też weryfikację , wiec trzymam kciuki żeby beta była ładna :)
O jak super :) to wspaniała wiadomość :) ja na szczęście mdłości dostałam 4 tyg po transferze 😀

Witajcie dziewczyny
Oooooo cudownie :) zazdroszczę [emoji4] tak pozytywnie ja miałam transfer we wtorek a wczoraj u mnie biel na teście [emoji17]

reklama
Do góry