reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Myślimy nad Michalina 😋 Tylko że jak powiedzieliśmy rodzicom jednym i drugim to taka reakcja że ręce opadają🙈 także teraz już nie wiem i nie mam imienia..
Poczekam do połówkowych bo nie wiadomo czy moja dziewczynka zaraz chłopcem się nie okaże haha
Ja chciala bym Daria, Natalia, Matylda a Łukasz mnie meczy ta Hania yyyhhhh Michalina ładnie - zawsze mielismy imie dla chlopca Aleksander a dziewzynka u nas pewniakiem 💗 💗 💗

reklama
Myślimy nad Michalina 😋 Tylko że jak powiedzieliśmy rodzicom jednym i drugim to taka reakcja że ręce opadają🙈 także teraz już nie wiem i nie mam imienia..
Poczekam do połówkowych bo nie wiadomo czy moja dziewczynka zaraz chłopcem się nie okaże haha
Ja z tego względu nie mówię nic w otoczeniu nad jakim imieniem myślę. Jak powiedziałam teraz mamie Fryderyk to tydzień gadała co my w ogóle mówimy. Także im mniej wiedzą tym człowiek szczęśliwszy 😆

Ja z tego względu nie mówię nic w otoczeniu nad jakim imieniem myślę. Jak powiedziałam teraz mamie Fryderyk to tydzień gadała co my w ogóle mówimy. Także im mniej wiedzą tym człowiek szczęśliwszy 😆
Zdecydowanie już się nie będziemy radzić 👍
Sami podejmiemy decyzje 🙌
Jak chcieliśmy dla chłopca Franek to też się nie podobało 😂

Kochane mam pytanie jestem na przełomie 6/7tc dzisiaj rano kręciło mi się trochę w głowie a przed chwila o mały włos nie zemdlałam (normalnie jadłam, piłam byłam na spacerze ) wizytę mam za 10 dni czy powinnam przyspieszyć czy tez tak miałyście ?
Ja tak miałam gdzieś w tym samym czasie co Ty 😉 nie potrafiłam włosów umyć, mąż stał przy mnie pilnował przy wielu czynnościach, bo miałam takie zawroty głowy. U mnie to długo nie trwało, jakoś tak kilka dni 🤔

To trochę mi ulżyło, wiem, że objawy ciąży mogą być różne ale omdleń i zawrotów głowy trochę się przestraszyłam bo to niedotlenienie mojego mózgu pół biedy 😂 ale bałam się o płód
Ja tak miałam gdzieś w tym samym czasie co Ty 😉 nie potrafiłam włosów umyć, mąż stał przy mnie pilnował przy wielu czynnościach, bo miałam takie zawroty głowy. U mnie to długo nie trwało, jakoś tak kilka dni 🤔

reklama
Do góry