reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Nie widzialam tej promki. A i tak bym nic nie kupiła bo mam zapasy wszystkiego. W sumie to ja nie lubię Rossmana 🤔. A takie pierdołki zamowilam sobie teraz na darmar coś tam. Tanie kosmetyki mają. Jakąś babuszkę na porost włosów kupiłam - w końcu będę miała po kostki 😄. Fluidów mam 9🤷. I ciągle szukam tego jednego idealnego🤔
A co teraz robisz? ;)

reklama
Rzgow Radwan ;) U dr Czecha w Gdyni leczyla sie @Czarna1985, aj u Radwana. Co do Gamety to moge ci napisac ze dzialaj na bardzo podobnych zasadach jak Bocian. stary Radwan i byl w zespole Szamatowicza kiedy pierwszy raz zrobili w PL pierwsza ciaze poprzez zaplodnienie pozaustrojowe.

No czytalam o nim,poczekam jeszcze moze ktos cos napisze o Gdyni bo mam torche blizej ale odleglosc nie gra roli, chce konkretnego lekarza i mam nadzieje ze to co bylo w N , to byla pomylka( bląd)

Siedzę przed Tv i mulę głowę. Chcę swój serial oglądać a Placek mi nie pozwala 🤷 Upiekłam sobie kartoflarza i jestem mega obzarta 🤤
A Ty? Możesz już spać w nocy?
Od wczoraj tak ;) Co to za serial - a pamietasz sexeducation? Faaajniiee bylo nie ;) Nigdy nie jadlam tego kartolfarza ;) Ja dzisiaj na YT wlaczylam haloween songs i wycinalam dynie ;)

Kochane mam pytanie jestem na przełomie 6/7tc dzisiaj rano kręciło mi się trochę w głowie a przed chwila o mały włos nie zemdlałam (normalnie jadłam, piłam byłam na spacerze ) wizytę mam za 10 dni czy powinnam przyspieszyć czy tez tak miałyście ?

Załączniki

• 16029633977224266135754985513416.jpg
    16029633977224266135754985513416.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 62
reklama
Jakie masz imie dla corci? pliiizzz my nie mozemy sie zdecydowac jednak ;)
Myślimy nad Michalina 😋 Tylko że jak powiedzieliśmy rodzicom jednym i drugim to taka reakcja że ręce opadają🙈 także teraz już nie wiem i nie mam imienia..
Poczekam do połówkowych bo nie wiadomo czy moja dziewczynka zaraz chłopcem się nie okaże haha

Do góry