reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie wiem w jakiej klinice jesteś, ale my z uwagi, że badaliśmy na NFZ to tylko Invicta miała taką opcję i czekaliśmy na wynik około 3tygodni, trafiliśmy na fajną genetyk, która dodatkowo zleciła inne nadprogramowe badania, ale też były na NFZ.

My jesteśmy w Gyncentrum. Jeszcze nie wiem z jakimi kosztami się to wiąże ale boję się sprawdzać. Mam nadzieję że nie będzie takiej potrzeby.

reklama
Zadzwonię w pon do gamety...
Do Gdyni dr Czech lub Zgierz dr Radwan - tylko który z nich?😉
Rzgow Radwan ;) U dr Czecha w Gdyni leczyla sie @Czarna1985, aj u Radwana. Co do Gamety to moge ci napisac ze dzialaj na bardzo podobnych zasadach jak Bocian. stary Radwan i byl w zespole Szamatowicza kiedy pierwszy raz zrobili w PL pierwsza ciaze poprzez zaplodnienie pozaustrojowe.

My jesteśmy w Gyncentrum. Jeszcze nie wiem z jakimi kosztami się to wiąże ale boję się sprawdzać. Mam nadzieję że nie będzie takiej potrzeby.
Sprawdź może uda się na NFZ, podzwoń po klinikach bo nie trzeba być pacjentem danej kliniki aby skorzystać. My chcieliśmy zrobić badania przed in vitro mimo, że nie były koniecznie wymagane. Koszt komercyjny za 2osoby wyniósłby ponad 2tys.

Witajcie, jak już wspominałam jestem po wizycie w 2dc i idę długim protokołem. 09.11 mam pierwszy monitoring (mogę dołączyć do kalendarza :)). Do rzeczy. Dostałam anty na 21 dni, a 15 dnia mam dołączyć gonapeptyl 0,1mg co 2 dzień - 8 zastrzyków i monitoring. To normalna procedura? Jestem zielona :D strasznie boję się wyprodukowania małej ilości pęcherzyków, bo nie wiem czy będzie kasa na drugą procedurę :(

@fredka84 bylas na promocji makijazowej w Rosmanie? Ja przegapilam i w pn juz chyba nic nie bedzie.
Nie widzialam tej promki. A i tak bym nic nie kupiła bo mam zapasy wszystkiego. W sumie to ja nie lubię Rossmana 🤔. A takie pierdołki zamowilam sobie teraz na darmar coś tam. Tanie kosmetyki mają. Jakąś babuszkę na porost włosów kupiłam - w końcu będę miała po kostki 😄. Fluidów mam 9🤷. I ciągle szukam tego jednego idealnego🤔

reklama
Do góry