reklama
annemarie
Fanka BB :)
No wlasnie,ty tak,ja jeszcze inaczej...kazdy organizm jest inny.Miejmy nadzieje ze to oznaka czegos dobrego a nie od razu hiperki.Ja miałam 5000 pod koniec stymulacji i transfer odroczony bo za duże ryzyko hiperki... Wiec 2000 na samym początku może różnie się skończyć
Evela.6
Pół godz temu skończyłam go oglądać [emoji846] piękny film [emoji3590]"Cud pod cela numer 7"dawno nie widzialam tak poruszającego filmu.
annemarie
W sumie nie wiem, czy 5 ds to początek stymulacji, raczej bliżej połowy.
No ale zobaczymy, co z tego wyjdzie.
Trochę mnie nastraszyłyście, bo jednak chciałabym podejść do transferu w tym cyklu. Ale najważniejsze, żeby udało się uzyskać komórki dobrej jakości. To najpierw, potem będę się martwić resztą
Nie no 5 dzien to juz polmetek a nie poczatek,mysle ze jeszcze 3-4 dni i bedzie kuniecDojrzaly pecherzyk ma 20-22 mm,ba jeden przypada 200-300 jednostek estradiolu.Nie wiem co ci dok powiedzial,ale jesli nie pomylilam postow a masz juz 2000 e2,to albo sa juz piekne i duze,albo jest ich sporo o roznej wielkosci.Najwazniejsze ,ze ladnie rosna.Wazne jest miec z czego transfery robicdostaniesz pewno leki po to teby hiperki uniknac,jesli bedzie trzeba.
Ja polecam EmbryoGlue. Przed transferem polecił mi embriolog, nie wciskał na siłę. Tylko powiedział co sądzi o tym i jak wygląda, ja sobie jeszcze troszkę w internecie poczytałam i zdecydowałam o jego podaniu. Udało się za 1 razemNie, raczej nie. Nikt mino tym nie mówił. Leczę się we Francji i tutaj dopiero na serio się zaczynaja skupiać na pacjentce, jak trzeci transfer się nie uda. Ja i tak po drugim, miałam zrobione już badania, których niby nie powinnam, tylko dlatego ze leczę się prywatnie, a ogólnie cała procedura we Francji jest refundowana.
bazylia128
Embrioglue jest fajne ale nie uwazam zeby to mialo jakis mega wplyw na implantacje. Ja mialam 5 transferow 5 razy EG i za 5 razem sie udalo, ale moj lekarz jest zdania ze jakby mial wybor to sobie tez by go zalecilJa polecam EmbryoGlue. Przed transferem polecił mi embriolog, nie wciskał na siłę. Tylko powiedział co sądzi o tym i jak wygląda, ja sobie jeszcze troszkę w internecie poczytałam i zdecydowałam o jego podaniu. Udało się za 1 razem
Właśnie czytam ze stretching i embrioglue już mogą pomocEmbrioglue jest fajne ale nie uwazam zeby to mialo jakis mega wplyw na implantacje. Ja mialam 5 transferow 5 razy EG i za 5 razem sie udalo, ale moj lekarz jest zdania ze jakby mial wybor to sobie tez by go zalecil
katarzyna86
Mogą, mój dr poszedł na całość histeroskopia od razu stymulacja i transfer, powiedział że jak się nie zagoi po histeroskopii to lepiej a do tego embrioglue, ale o tym dowiedziałam się Po czasie bo podobno ten dodatek jest w standardzie bez dodatkowej opłaty w klinice. No i rośnie sobie już 5cm człowieka po 1 transferzeWłaśnie czytam ze stretching i embrioglue już mogą pomoc
katherinnn
Dziękuję, uspokoiłaś mnie u mnie jest dużo pęcherzyków różnej wielkości właśnie. Lekarz kazał zmniejszyć dawkę menopuru i dołożyć orgalutran, no i monitoring co dwa dni, więc chyba wszystko będzie pod kontroląNie no 5 dzien to juz polmetek a nie poczatek,mysle ze jeszcze 3-4 dni i bedzie kuniecDojrzaly pecherzyk ma 20-22 mm,ba jeden przypada 200-300 jednostek estradiolu.Nie wiem co ci dok powiedzial,ale jesli nie pomylilam postow a masz juz 2000 e2,to albo sa juz piekne i duze,albo jest ich sporo o roznej wielkosci.Najwazniejsze ,ze ladnie rosna.Wazne jest miec z czego transfery robicdostaniesz pewno leki po to teby hiperki uniknac,jesli bedzie trzeba.
reklama
Ja już oczywiście nie śpię [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] w sumie to od 4 już się krzątam po chałupie [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960] miejsca sobie znaleźć nie mogę... Ciekawe jak mój zarodek, czy walczy czy chce do mamusi [emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]
Podziel się: