reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

😂😂😂, mój to wszystkie okazje wykorzystuje żeby bona dostać 😂. Widzę, że ja tu taka miękka dupka jestem, bo się wszystkie wzburzyły 😂😂😂. Jutro dokończymy bo zimno w garażu. To nie jest Taj Mahal, jak to @Natsnats mówi, ale jest spoko. Będzie jeszcze gont położony na daszek, i nóżki jakieś trzeba wymyślić, żeby nie stał na ziemi. No i drabinkę żeby miały jak wchodzić 🤔. Bo to jest na dwór chałupka. Na razie to trochę smutna jest, ale ją odpicuję
Zobacz załącznik 1185907
Zobacz załącznik 1185908
No pieknie 😘 😘 😘 Zrobilas juz co mialas zrobic??? 😂😂😂

reklama
😂😂😂, mój to wszystkie okazje wykorzystuje żeby bona dostać 😂. Widzę, że ja tu taka miękka dupka jestem, bo się wszystkie wzburzyły 😂😂😂. Jutro dokończymy bo zimno w garażu. To nie jest Taj Mahal, jak to @Natsnats mówi, ale jest spoko. Będzie jeszcze gont położony na daszek, i nóżki jakieś trzeba wymyślić, żeby nie stał na ziemi. No i drabinkę żeby miały jak wchodzić 🤔. Bo to jest na dwór chałupka. Na razie to trochę smutna jest, ale ją odpicuję
Zobacz załącznik 1185907
Zobacz załącznik 1185908
Wow śliczny!!!😍😍😍 Ale nie bądź rozrzutna z bonami 🤪

Melduje, że Nasze dzieciątko jest na miejscu ❤ Urosło przepięknie ze aż jest teraz dwa dni do przodu ❤❤ Matka z ojcem wymodlili chyba 🙏🏻🙏🏻
Ciagle nie mogę uwierzyć albo podświadomie boje się uwierzyć. 🥺🥺
Za miesiąc prenetalane ... to jest tak nierealne ze czuje się jak w matrixie 🤪
Według usg dzisiaj 8 tyd0 dni a według mojego kalendarza 7 tydz 5 dzień.
Dziekuje Wszystkim za cierpliwość i kciuki ❤❤❤❤❤❤
No i super - wyglada na to ze sytuacja bardzo podobna jak u mnie ;) Tez opozniony o 4 dni z kolejnym USG ciagle do przodu i teraz jest na wlasciwym miejscu ;) Pisalam Ci ze tak moze buc i zdarza sie czesciej niz myslimy ;) Zycze duzo spokoju na prenatalnych 😂😂😂 Dla mnie to bycl hardcore ;) To na kiedy masz termin?

No i super - wyglada na to ze sytuacja bardzo podobna jak u mnie ;) Tez opozniony o 4 dni z kolejnym USG ciagle do przodu i teraz jest na wlasciwym miejscu ;) Pisalam Ci ze tak moze buc i zdarza sie czesciej niz myslimy ;) Zycze duzo spokoju na prenatalnych 😂😂😂 Dla mnie to bycl hardcore ;) To na kiedy masz termin?
22.05.2021

Melduje, że Nasze dzieciątko jest na miejscu [emoji3590] Urosło przepięknie ze aż jest teraz dwa dni do przodu [emoji3590][emoji3590] Matka z ojcem wymodlili chyba [emoji1317][emoji1317]
Ciagle nie mogę uwierzyć albo podświadomie boje się uwierzyć. [emoji3064][emoji3064]
Za miesiąc prenetalane ... to jest tak nierealne ze czuje się jak w matrixie [emoji2957]
Według usg dzisiaj 8 tyd0 dni a według mojego kalendarza 7 tydz 5 dzień.
Dziekuje Wszystkim za cierpliwość i kciuki [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Cudownie[emoji3059] bardzo się cieszę Waszym Szczęście [emoji3590]

reklama
Do góry