reklama
madzialenak
mama na pełen etat
domat na pewno do 18 tc będę brać bo do tego tygodnia jest ryzyko poronienia a clexane im przeciwdziała. Doktor powiedział, że później możemy odstawić. Mówił, że teraz jest za późno na jakiekolwiek badania odnośnie zagrożenia zakrzepicą bo w ciąży całkowicie zmienia się immunologia i wynik nie będzie miarodajny. Więc jeśli trzeba to będę brała, dla maluszka zrobię wszystko.
malinuś
Fanka BB :)
Kinga, to super, że już po, teraz dużo odpoczywaj
a jak masz się stresować to wypij wiaderko walerianki:-)
Drk, lekarz wie co robi, faszeruje Cie teraz antykami po to żeby udało sie, głowa do góry.
Milagros, ja zaciskam kciuki za jutrzejszą betkę! twoja hiperka świadczy o tym, ze maluszek jest z Tobą:-)
Zuzia, to przy tobie mam sporo tych leków...
Olo, ja potraktowałabym 1 dzień jak juz sie rozkręci na maxa@.
Madzialenek, gratulacje zdrowego synka
)))))) oby tak dalej:-)
Agapl, jak ciągnie i kłuje to przypomina o sobie;-)
Dziewczyny co do luteiny jutro przed transferem, to czekam na odp. od dr. zobaczymy co powie...bo widze, że co klinika/lekarz to inna praktyka.
Miłego wieczorku:-)
Drk, lekarz wie co robi, faszeruje Cie teraz antykami po to żeby udało sie, głowa do góry.
Milagros, ja zaciskam kciuki za jutrzejszą betkę! twoja hiperka świadczy o tym, ze maluszek jest z Tobą:-)
Zuzia, to przy tobie mam sporo tych leków...
Olo, ja potraktowałabym 1 dzień jak juz sie rozkręci na maxa@.
Madzialenek, gratulacje zdrowego synka
Agapl, jak ciągnie i kłuje to przypomina o sobie;-)
Dziewczyny co do luteiny jutro przed transferem, to czekam na odp. od dr. zobaczymy co powie...bo widze, że co klinika/lekarz to inna praktyka.
Miłego wieczorku:-)
madzialenak
mama na pełen etat
Kinga jesteś już w ciąży, to nic, że jeden maluch, ale za to najsilniejszy i zostanie z Tobą na 9 m-cy.
gosia__1983
Madzialenek gratuluje ci synusie. Mi sie marzy córteczka ale jak bedzie chłopczyk to tez bedzie kochany wkońcu tyle na te dzieci czekalyśmy
:-)
:-)
lawendowy_sen
Madzialenak, a co dr poradził Ci na ten ból, który dopadł Cię wczoraj?
Kinga_1
DOBRANOC WSZYSTKIM ... idę odpoczywać już :-)
Czesc Dzeiwczynki :-)
Milagros, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejsza bete!!!!!
Madzialenak, Gratuluje synusia. Mezus zapewne jest dumny hihih :-) Najwazniejsze,ze chlopak rosnie i jest zdrowy no i wyglada,ze bedzie z niego niezla rozrabiaka skoro juz tak figluje w brzusiu mamusi.;-)
Pytalas sie moze o ten przerazliwy bol zoladka???
ZYCZE WAM WSZYSTKIM SPOKOJNEGO I MILEGO DNIA!!!!!!
Milagros, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejsza bete!!!!!
Madzialenak, Gratuluje synusia. Mezus zapewne jest dumny hihih :-) Najwazniejsze,ze chlopak rosnie i jest zdrowy no i wyglada,ze bedzie z niego niezla rozrabiaka skoro juz tak figluje w brzusiu mamusi.;-)
Pytalas sie moze o ten przerazliwy bol zoladka???
ZYCZE WAM WSZYSTKIM SPOKOJNEGO I MILEGO DNIA!!!!!!
reklama
Witajcie dziewczynki :-)
Nie było mnie parę dni, bo musiałam w delegację pojechać i nie miałam dostępu do internetu.
Ale stęskniłam się za Wami straszniście :-)
Serdecznie gratuluję tym co się udało :-):-):-)
Beta :-( bardzo mi przykro, ale powinnaś jeszcze iść na bete tak jak radzi Ci Aga
Madzialenak bardzo, bardzo się cieszę, że dzidziuś rozwija się prawidłowo :-) Teraz już możesz kochana być spokojna - zasłużyłaś na to aby spokojnie cieszyć się ciążą!
Lawendowy sen super bardzo się cieszę, że z lekarzem ustaliłaś co i jak :-) a te kilka miesięcy szybko zlecą...
Kinga bardzo się cieszę, że już Twój maluszek jest z Tobą! Trzymam za Was kciuki.
Sony jak się ucieszyłam jak przeczytałam, że zobaczyłaś serduszko!!! Super:-)
Agapl a jak Ty się czujesz? Kiedy idziesz podejrzeć maluszka?
Bardzo przepraszam, że nie imiennie do wszystkich, ale nie nadrobie kilku dni nieobecności...
Życzę Wam wszystkim udanego dnia!
Nie było mnie parę dni, bo musiałam w delegację pojechać i nie miałam dostępu do internetu.
Ale stęskniłam się za Wami straszniście :-)
Serdecznie gratuluję tym co się udało :-):-):-)
Beta :-( bardzo mi przykro, ale powinnaś jeszcze iść na bete tak jak radzi Ci Aga
Madzialenak bardzo, bardzo się cieszę, że dzidziuś rozwija się prawidłowo :-) Teraz już możesz kochana być spokojna - zasłużyłaś na to aby spokojnie cieszyć się ciążą!
Lawendowy sen super bardzo się cieszę, że z lekarzem ustaliłaś co i jak :-) a te kilka miesięcy szybko zlecą...
Kinga bardzo się cieszę, że już Twój maluszek jest z Tobą! Trzymam za Was kciuki.
Sony jak się ucieszyłam jak przeczytałam, że zobaczyłaś serduszko!!! Super:-)
Agapl a jak Ty się czujesz? Kiedy idziesz podejrzeć maluszka?
Bardzo przepraszam, że nie imiennie do wszystkich, ale nie nadrobie kilku dni nieobecności...
Życzę Wam wszystkim udanego dnia!
Podziel się: