reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kobieto ja to ta bardziej opanowana w tym związku jestem ja nosiłam jajca a on miał humory [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] taki u nas podział ról jest [emoji23][emoji23][emoji23]
Kochana to jak u mnie 21 dojrzalych, 6 pierwszych nie mialo cech zaplodnienia, kolejne 6 rozmrozili poddali aktywacji i niestety dzisiaj mialam tele Ze 2 mialy cechy zaplodnienia ale od poczatku sie slabo dzielily ...dzisiaj 7 doba byla i obserwacja zakonczona.
Nie chcw rozmrazac kolejnych 9...
Podejde do stymulacji nowej w styczniu.Poki co zakupilam kilka rzeczy jakie wyczytalam na polepszenie jakosci komorek.
Jedziemy w nast tyg jeszcze do N zrobie m badanie DNA plemnika, Test Hba... i co jeszcze dr zleci .Chce meza wykluczyc z winy( bo w sumie najbardziej podejrzany bylby on ma lekka nadwage, leczy cisnienie , bierze lek na uspokojenie od 3l , jest po 40stce.
Ja mlodsza o 8 lat, cwicze od 3 lat joge i pole dance zero lekow.
Ciekawa ta sytuacja z moimi komorkami ale moze cos mi zaszkodzilo? Lek na zaparcia jedynie bralam w ostattim mc alw odstawilam pieczywo i juz jest ok.
Nie wiem zobaczymy co bedzie w styczniu. Jestem w szoku ze tak sie to skonczylo

reklama
Kochana to jak u mnie 21 dojrzalych, 6 pierwszych nie mialo cech zaplodnienia, kolejne 6 rozmrozili poddali aktywacji i niestety dzisiaj mialam tele Ze 2 mialy cechy zaplodnienia ale od poczatku sie slabo dzielily ...dzisiaj 7 doba byla i obserwacja zakonczona.
Nie chcw rozmrazac kolejnych 9...
Podejde do stymulacji nowej w styczniu.Poki co zakupilam kilka rzeczy jakie wyczytalam na polepszenie jakosci komorek.
Jedziemy w nast tyg jeszcze do N zrobie m badanie DNA plemnika, Test Hba... i co jeszcze dr zleci .Chce meza wykluczyc z winy( bo w sumie najbardziej podejrzany bylby on ma lekka nadwage, leczy cisnienie , bierze lek na uspokojenie od 3l , jest po 40stce.
Ja mlodsza o 8 lat, cwicze od 3 lat joge i pole dance zero lekow.
Ciekawa ta sytuacja z moimi komorkami ale moze cos mi zaszkodzilo? Lek na zaparcia jedynie bralam w ostattim mc alw odstawilam pieczywo i juz jest ok.
Nie wiem zobaczymy co bedzie w styczniu. Jestem w szoku ze tak sie to skonczylo
Przykro mi ze tak się stało, wiem co czujesz, bo sama niedawno przechodziłam ten stres.
Nie mam pojęcia co mogło na to wpłynąć, dziwna sytuacja...
Trzymaj się 😘

Mam wyniki, nie wiem już kompletnie co myśleć 🤯 oczywiscie jest lipa, ale beta nie jest zero jak zawsze, tylko całe 1 , wiec ze niby może doszło do implantacji i coś zrobiłam, nie wiem za dużo pracowałam, chodziłam?
Kuzwa...mac .
Wiesz co mi za pierwszym niepowodzeniem pokazywało 2 i jak robilam zeby np przed histeroskopia wykluczyć c aze to tez tak 2 .Jestem z toba myślami trzymaj sie

reklama
Hej kochana, czuję się troszkę lepiej na szczęście, dziękuję 😘 u mnie 14+1...
A Ty jak się czujesz??? 😘🥰
Najważniejsze że już lepiej, teraz będziesz mogła się cieszyć ciążą 😘😘😘

Ja jestem po drugim transferze, nic kompletnie nie czuję żadnych skurczy nic, jutro robię betę po raz pierwsz i boję się jak diabeł 😱😱😱

Do góry