Też [emoji2960]Ty też z Wawy?
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Dlaczego nie zapladniali wszystkich komórek? Przecież była podstawa aby to zrobić.Kochana wtedy było pobranych 19, dojrzałych 13 zapłodnili 6 a zapłodnił się 1 więc na dzień dzisiejszy wcale się jeszcze nie cieszę tylko czekam do jutra [emoji16]
Nie było podstawy wg mojej dr [emoji17][emoji17][emoji17]Dlaczego nie zapladniali wszystkich komórek? Przecież była podstawa aby to zrobić.
Hej[emoji16] witamy witamy [emoji16][emoji16][emoji16] opowiedz nam swoją historię[emoji4]Cześć dotychczas przeglądałam Wasz wątek raz na jakiś czas, ale niestety po dzisiejszym negatywnym teście po kolejnej IUI czas na stałe przenieść się z wątku IUI do in-vitro, tak więc chciałam się tylko przywitać i śledzić już Was na bieżąco
pauli890
A co z pozostałymi? Skoro miałaś 13 a zapłodnili 6 to 7 zamrozili? Czemu teraz od nowa stymulacja i punkcja była?Kochana wtedy było pobranych 19, dojrzałych 13 zapłodnili 6 a zapłodnił się 1 więc na dzień dzisiejszy wcale się jeszcze nie cieszę tylko czekam do jutra [emoji16]
kaapo
Witamy [emoji3589] opowiedz nam coś o sobie [emoji8]
29 lat, 5 nieudanych prób IUI, podwyższone aTPO (TSH, T3 i T4 w normie, TSH ostatnio skoczyło, pewnie przez stymulacje, ale już zbite), początki IO (potwierdzone kilka dni temu, więc wdrażam dietę), hipoglikemia, reszta wyników w normie. Jestem jeszcze na luteinie, bo na betę po ostatniej IUI jadę jutro. Odstawiam, czekam na @ i działamy z procedurą in-vitro - taki plan na dzień dzisiejszy
motylek24
Widzę to inaczej.... ale niech tym razem zapłodnią się wszystkie i życzę 5 blastek .Nie było podstawy wg mojej dr [emoji17][emoji17][emoji17]
Tak 7 zamrożonych. Moja dr mówiła że po odmrożeniu pewnie będzie z 4 więc postanowiła mnie stymulować małymi dawkami żeby uzyskać z 6 pecherzykow z czego byłoby 4 dojrzałych... A tu uroslo 15 i 11 dojrzałych [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960]A co z pozostałymi? Skoro miałaś 13 a zapłodnili 6 to 7 zamrozili? Czemu teraz od nowa stymulacja i punkcja była?
Ja też to widzę inaczej ale moja dr mówiła że nie ma opcji na zapłodnienie więcej jak 6 do marca czyli do kiedy nie skończę 35 lat... Dobra albo mnie na kasę chciała zrobić albo chciała dobrze [emoji4]Widzę to inaczej.... ale niech tym razem zapłodnią się wszystkie i życzę 5 blastek .
reklama
motylek24
Już były tutaj dziewczyny gdzie zapładniania im więcej komórek. Teraz nie ma co już się denerwować. Może tym razem będzie inaczej i tego się trzymamy.Ja też to widzę inaczej ale moja dr mówiła że nie ma opcji na zapłodnienie więcej jak 6 do marca czyli do kiedy nie skończę 35 lat... Dobra albo mnie na kasę chciała zrobić albo chciała dobrze [emoji4]
Podziel się: