reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć :) dotychczas przeglądałam Wasz wątek raz na jakiś czas, ale niestety po dzisiejszym negatywnym teście po kolejnej IUI czas na stałe przenieść się z wątku IUI do in-vitro, tak więc chciałam się tylko przywitać i śledzić już Was na bieżąco :)
Hej[emoji16] witamy witamy [emoji16][emoji16][emoji16] opowiedz nam swoją historię[emoji4]

Witamy [emoji3589] opowiedz nam coś o sobie [emoji8]

29 lat, 5 nieudanych prób IUI, podwyższone aTPO (TSH, T3 i T4 w normie, TSH ostatnio skoczyło, pewnie przez stymulacje, ale już zbite), początki IO (potwierdzone kilka dni temu, więc wdrażam dietę), hipoglikemia, reszta wyników w normie. Jestem jeszcze na luteinie, bo na betę po ostatniej IUI jadę jutro. Odstawiam, czekam na @ i działamy z procedurą in-vitro - taki plan na dzień dzisiejszy :D

A co z pozostałymi? Skoro miałaś 13 a zapłodnili 6 to 7 zamrozili? Czemu teraz od nowa stymulacja i punkcja była?
Tak 7 zamrożonych. Moja dr mówiła że po odmrożeniu pewnie będzie z 4 więc postanowiła mnie stymulować małymi dawkami żeby uzyskać z 6 pecherzykow z czego byłoby 4 dojrzałych... A tu uroslo 15 i 11 dojrzałych [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960]

reklama
Ja też to widzę inaczej ale moja dr mówiła że nie ma opcji na zapłodnienie więcej jak 6 do marca czyli do kiedy nie skończę 35 lat... Dobra albo mnie na kasę chciała zrobić albo chciała dobrze [emoji4]
Już były tutaj dziewczyny gdzie zapładniania im więcej komórek. Teraz nie ma co już się denerwować. Może tym razem będzie inaczej i tego się trzymamy.

Do góry